U-19 REPREZENTACIJA

Izabranici Josipa Šimunića zabili sedam komada Gibraltaru

Karlovac: Hrvatska protiv Gibraltara u kvalifikacijskoj utakmici za Euro U-19
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.11.2021.
u 15:45

Izabranici Josipa Šimunića dominirali su od prve do zadnje minute i opravdali osjetnu razliku u kvaliteti dviju momčadi, a posebno nadahnut je bio napadač Orijenta 1919 Matija Frigan

Hrvatska U-19 nogometna reprezentacija otvorila je nastup u kvalifikacijskoj skupini za plasman na Europsko prvenstvo iduće godine uvjerljivom pobjedom nad Gibraltarom od 7-0 u Karlovcu.

Izabranici Josipa Šimunića dominirali su od prve do zadnje minute i opravdali osjetnu razliku u kvaliteti dviju momčadi, a posebno nadahnut je bio napadač Orijenta 1919 Matija Frigan, koji je u trijumf Hrvatske ugradio hat-trick (4, 45, 86). Preostali strijelci bili su Karlo Špeljak (20), Luka Stojković (30), Mateo Lisica (56) i Franjo Ivanović (64).

U drugoj utakmici skupine 11 Armenija je u Lučkom svladala Škotsku 3-2.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra protiv Armenije 13. studenoga, također u Karlovcu od 12 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
stari_mačak
16:51 10.11.2021.

Portugalu? Neee, Gibraltaru :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije