NIJE DOBRO

Izbornik Dalić ima nove probleme: Pogledajte kako je vatreni u suzama napustio teren nakon ozljede

Foto: screenshot X
1/2
26.08.2024.
u 08:02

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Bolognu dok je Martin Erlić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge morao biti zamijenjen već u 19. minuti. Napoli sada ima tri boda, dok je Bologna ostala na jednom.

U najzanimljivijoj utakmici 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao domaćin svladao Bolognu s visokih 3-0 (1-0). Napoli je poveo golom Di Lorenza (45+2) na samom kraju prvog poluvremena nakon lucidnog dodavanja Kvarachelije, da bi upravo Gruzijac u 75. minuti uz dosta sreće povisio na 2-0 jer je njegov udarac završio u mreži nakon što je pogodio blok gostujućeg igrača. Konačnih 3-0 postavio je Simeone (90+4) duboko u sudačkoj nadoknadi.

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Bolognu dok je Martin Erlić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge morao biti zamijenjen već u 19. minuti. Napoli sada ima tri boda, dok je Bologna ostala na jednom.

VEZANI ČLANCI:

Erlićeva ozljeda je stvorila velike probleme za izbornika Zlatka Dalića jer mu se ozlijedio već drugi igrač obrane kojeg je zvao za utakmice Lige nacija protiv Portugala 5. i Poljske 8. rujna. Bayernov desni branič Josip Stanišić morao je na operaciju koljena i otpao je za nadolazeće utakmice, dok je Erlić koji je našao novi klub i igrat će Ligu prvaka, sada upitan. 

 

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

1/61

Komentara 2

Avatar Platonix
Platonix
08:38 26.08.2024.

biti će toga sve više, kalendar prenatrpan, kratak odmor, nedostatna rekuperacija, lova baca kondicijske trenere u očaj a tek je počelo. Kovačić, Stanišić, Juranović, Erlić, Majer (neće valjda)a vani Rodri, Bellingham... Neće se Kemal Ademi ozlijediti kad ja više prehodam u stanu preko dana no on na tekmi ili Čavlina jaje kukavičko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije