kauboji remizirali

Izbornik Horvat poslije dramatičnog dvoboja: Više mi je žao zbog ovog boda nego poraza od Egipta

Hrvatska protiv Maroka u posljednjoj utakmici skupine SP-a
PIXSELL
19.01.2023.
u 22:43

Hrvatska je imala na konopcima aktualne svjetske prvake Dance, ali na kraju smo uzeli bod

U susretu 1. kola drugog kruga Svjetskog prvenstva, hrvatska rukometna reprezentacija je u Malmou pred više od 11.000 gledatelja odigrala 32-32 protiv svjetskih prvaka Danaca i tako ostala samo na teoretskim izgledima za plasman u četvrtfinale.

- Danas mi je žao više ovog boda nego utakmice protiv Egipta. Dali smo sve, Danska se spasila sa sedmim igračem, znali smo da igraju to perfektno. Primili smo dva-tri gola previše. Obrana je izgledala dobro, prvo poluvrijeme je bilo dobro, sudačke odluke su se vidjele, ali sigurno je presudila danska igra 7 na 6, kvaliteta Danske je došla do izražaja, nismo uspjeli to riješiti. Nema ovdje puno filozofije, naša zadaća je boriti se do zadnje minute turnira. Ovo je pravo lice koje smo želio gledati ove prve minute, naravno da želimo biti stalno kao što smo bili prvo poluvrijeme. Naravno, nije sve bilo idealno danas - prva je reakcija Hrvoja Horvata.

- Uvuče ti se nervoza nakon poraza od Egipta koja je jedna ozbiljna reprezentacija, ali evo odigrali smo nakon toga dvije kvalitetne utakmice, a sada i treću - zaključio je Horvat. 

 

Komentara 2

BE
Berri
06:36 20.01.2023.

Ovo doista nije racionalno razmišljanje. Hrvatska je u ovom sustavu natjecanja mora pobijediti Bahrein, Belgiju, SAD, Maroko, a ne smije izgubiti od Egipta. Mislim da imamo kvalitete, ali nismo natjecateljska momčad i to će pokazati i ovo prvenstvu u kojem će jedina odlična utakmica protiv jakih protivnika biti utakmica protiv Danske. Bahrein, Belgija, SAD i Maroko u ovom sustavu natjecanja su utakmice gdje pobjede od +20 ne znače ništa. Ok, ostavljaju dojam, ali ne utječu na plasman u četvrtfinale.

DU
Deleted user
22:51 19.01.2023.

Ovaj nije za voditi petoligaša a kamoli reprezentaciju svjetskog ugleda.Ak ovaj i dalje bude prijeti sindrom košarke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije