nesportski potez

VIDEO Duvnjak se ispričavao Dancu koji je pokazao veliko nepoštovanje prema našem kapetanu

Hrvatska protiv Maroka u posljednjoj utakmici skupine SP-a
PIXSELL
19.01.2023.
u 21:22

Hrvatska je na poluvremenu bila bolja protiv svjetskog prvaka Danske rezultatom 16:15

Hrvatska rukometna reprezentacija u ovim trenucima igra ključnu utakmicu na svjetskom prvenstvu, protivnik je aktualni svjetski prvak Danska. Kaubojima treba pobjeda kako bi zadržali izglede za plasman u četvrtfinale svjetske smotre, ali to neće biti nimalo lagan zadatak protiv Hansena i ekipe koji imaju 10 tisuća navijača u Malmou. 

U 12. minuti se prema vratima Hrvatske zatrčao Mathias Gidsel, a Domagoj Duvnjak je grubo faulirao igrača Füchse Berlina. Danac je s bolnom grimasom pao na parket, gdje mu se minutu i pol ukazivala pomoć, a suci su Duvnjaku pokazali dvije minute kazne.

Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske. 

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 4

ME
medvedgrad
22:15 19.01.2023.

Zakaj se uopce ispricavao tom danskom primitivcu?

Avatar joshan
joshan
21:58 19.01.2023.

tolerantni i progresivni danci...k'o bi rek'o

DU
Deleted user
07:02 20.01.2023.

U ovom slučaju, Duvnjak ga je malo povukao za rame, ali ne toliko snažno, da bi Danac pao. Pao je držeći se za grlo i previjao od "bolova" u netaknutom grlu, kao da mu je Duvnjak iščupao grkljan, a svee u cilju kamčenja sedmerca. Pravednije bi bilo Dancu 2 min zbog glume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije