Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTRET IVICE TUCKA

Bio je neutješan nakon poraza, preživio je i puno gore stvari. Do svjetskog trona može u veljači

17.01.2024.
u 21:00

Bio je neutješan nakon poraza, nije mu pomogao ni zagrljaj izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića koji dobro zna u kakvoj je situaciji bio njegov kolega. Sjedio je Dalić sa svojim pomoćnicima pored bazena i gledao utakmice u Zagrebu. Zna da njega čeka isto u lipnju u Njemačkoj.

Komentara 19

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:18 17.01.2024.

Uspoređujete smrt djeteta, kao i (Domovinski) rat, sa sportskim porazom, pa i u finalu? O, Bože Ti spašavaj i sačuvaj što sve neću pročitati. P.S. "Sjedio je Dalić sa svojim pomoćnicima pored bazena i gledao utakmice u Zagrebu. Zna da njega čeka isto u lipnju u Njemačkoj." Dalića ne čeka isto u Njemačkoj jer mi do finala s njim nećemo ni doći, tako da nećemo, logično, ni biti poraženi. A da ćemo dotad već biti poraženi i doma, to stoji.

ZP
Zabranjen pristup
21:48 17.01.2024.

Ako je pakao izgubiti finale nekog turnira onda stvarno ne znam

Avatar Retro
Retro
21:09 17.01.2024.

Nije pakao. Zakazali smo kada je trebalo. Strateg mora vidjeti što se događa na terenu i promijeniti našu igru da možemo zabiti gol na Španjolsku obranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije