Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SE PRERAČUNAO

Izjava Aleksandra Vučića masovno se dijeli na internetu, pogledajte što je govorio o Hrvatskoj uoči SP-a

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
05.12.2022.
u 21:22

- Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon jedanaesteraca izbacila Japan i prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon susreta na internetu i društvenim mrežama dijele se brojne reakcije na utakmicu, a jedna od njih su i izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića. Naime, Vučić je prije SP-a poručio sljedeće:

- Ja bih volio da se u četvrtfinalu sastanemo s Hrvatskom koja je jedna sjajna reprezentacija. Pošto ćemo u osmini finala ići na Urugvaj ili Portugal ako prođemo grupu u kojoj su Švicarska, Brazil i Kamerun, možemo ići na Hrvatsku u četvrtfinalu i to bi bio veliki derbi.

Vučić je zatim naglasio:

- Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica.

Hrvatska je stigla do četvrtfinala, no Srbija nije obavila svoj dio posla. Završila je posljednja u skupini sa samo jednim bodom te čak osam primljenih i pet postignutih golova u tri utakmice. Jasno je tko ima bolju reprezentaciju.


Standings provided by Sofascore


Standings provided by Sofascore


 

Komentara 133

Avatar MK3
MK3
21:54 05.12.2022.

Prognoza kao u Glini 1995 - majstor "analitike"... Svašta bi on volio gledati...

DU
Deleted user
21:54 05.12.2022.

Ma koga briga za njega

PR
prajdali100
22:03 05.12.2022.

Njegovi komentari su sasvim nebitni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije