TVRDI DA SMO – UŽASNI

Izjave brazilskog novinara će odjeknuti, ovako podcjenjivanje Hrvatske odavno nismo vidjeli!

FIFA World Cup 2022 / Brazil - South Korea 4-1.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
1/6
06.12.2022.
u 10:18

– Brazil ima dobar ždrijeb na Svjetskom prvenstvu. Već je prošao Koreju, a Hrvatska je užasna.

Reprezentacija Brazila sinoć je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru uvjerljivom partijom svladala Južnu Koreju s 4:1 i zakazala četvrtfinale s Hrvatskom. Brazil je sve dvojbe oko prolaska riješio u prvom poluvremenu kada su zabijali Vinicius, Neymar i Richarlison.  A nakon susreta, četvrtfinale s Hrvatskom najavio je poznati brazilski novinar Jose Trajano.

Ovaj 76-godišnjak, koji je u novinarstvu od 1963. godine, smatra da je Hrvatska "užasna".

– Brazil ima dobar ždrijeb na Svjetskom prvenstvu. Već je prošao Koreju, a Hrvatska je užasna. Bit će to vjerojatno teža utakmica od ove. Hrvatska je jača momčad, ima nogometnu tradiciju, viceprvak je svijeta, voli kada utakmice odlučuju jedanaesterci... No, nema momčad koja se može suočiti s Brazilom.

Zatim se osvrnuo na pobjedu nad Korejom.

– Sve je bilo dobro, puno golova u prvom poluvremenu. Neymar je igrao gotovo cijelu utakmicu i nije osjećao nikakvu bol, prekrasan gol Richarlisona, dobre obrane Alissona – dodao je brazilski novinar koji smatra da je Vinicius najvažniji igrač u momčadi Brazila.

Je li Brazilac Trajano u pravu i je li Hrvatska "užasna", doznat ćemo u petak od 16 sati. Tada je na rasporedu četvrtfinale Brazila i Hrvatske.

 

Komentara 36

Avatar Payback
Payback
11:10 06.12.2022.

Bolje Brazil sada nego u finalu...mi Hrvati smo specijalisti za napuhane "velike"...

DU
Deleted user
11:15 06.12.2022.

Naslov je tipična klickbait budalaština. Principijelno i naravno, činimo im se lakši protivnik nego Španjolska npr. Najveća prednost "Vatrenih" i jest da ih Brazil podcijeni i uđe u utakmicu kao več unaprijed dobivenu.

Avatar argus100
argus100
10:58 06.12.2022.

A zapravo,, hvala mu na ovom. Imamo još jednu motivaciju više za postići pobjedu i protiv ovih, napuhanih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije