FELTON SPENCER

Iznenada preminula bivša NBA zvijezda, navijači u SAD-u tuguju. Uzrok smrti je nepoznat

Foto: Twitter
13.03.2023.
u 11:12

Spencer je s Utah Jazzom stigao do finala Zapadne konferencije. Igrao je za brojne klubove - Orlando Magic i NY Knicksi samo su neki od njih.

Nekadašnji NBA košarkaš Felton Spencer iznenada je preminuo u 56. godini života. Uzrok smrti je nepoznat, javljaju američki mediji. Spencer je tijekom karijere duge 12 godina igrao za Minnesota Timberwolvese, Utah Jazz, Orlando Magic, Golden State Warriorse, San Antonio Spurse i New York Knickse. 

Krenuo je u Minnesoti, koja ga je draftala 1990. godine. Postao je startni centar pa prešao u Utah, gdje je imao 7,9 poena i 8,4 skoka, a Jazz je 1994. s njim stigao do finala Zapadne konferencije. Od profesionalnog igranja oprostio se 2002. godine. Kasnije je postao trener, imao je ulogu pomoćnika na sveučilištima Spalding i Bellarmine. 

Na društvenim se mrežama opraštaju od Spencera. Poruku je uputilo njegovo bivše sveučilište Louisville.

- Srce nam je slomljeno zbog smrti velikog Feltona Spencera. Spencer je bio najbolji Cardinals svih vremena u postotku pogodaka iz igre u karijeri, šesti izbor na NBA draftu 1990. i voljeni član zajednice Louisville. Naše misli i molitve su s njegovim voljenima.

Pridružio se i Golden State Warriors, kao i brojni drugi klubovi i pojedinci.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
11:34 13.03.2023.

Konacno jedna istinita vijest. Ja tugujem vec tjedan dana otkad sam cuo daje umro. Citam njegov zivotopis i izjave, sve ostalo sam pustion. Vecernji opet pogodio sa naslovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije