TUŽNE VIJESTI

Iznenada preminuo mladi nogometaš iz susjedstva (24). Tragedija je sve ostavila u nevjerici

Pixabay
26.08.2024.
u 09:45

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju se od tragično preminulog mladića.

Srpski lokalni mediji javljaju da je iznenada preminuo Đorđe Radojičić (24), mladi nogometaš tamošnjih klubova iz Loznice, što dobrano potreslo cijelu zajednicu. Radojičić je iznenada preminuo u 24. godini, a njegov prerani odlazak sve je ostavio u šoku i nevjerici, ali nažalost, u današnje vrijeme ovo nisu rijetki slučajevi...

Đorđe Radojičić je tijekom karijere nastupao za brojne lozničke klubove, a slovio je za osobu koju su svi voljeli i poštovali ma terenu, ali i u društvu.

- Bio je obožavana osoba na terenu i u društvu - objavio je portal Loznica info na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju se od tragično preminulog mladića, a vijest o njegovoj smrti objavio je domaći Borac iz Kozjaka.

>> Našli smo najbolje fotke s Olimpijskih igara. Neke su dostojne Louvrea

1/55

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
17:03 26.08.2024.

Ovih je dana u Hrvatskoj preminulo više mladih, al o tome ništ.

IG
igy100
10:12 26.08.2024.

da nije bocka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije