TUŽNA VIJEST

Iznenadna smrt vratara potresla nogometni svijet, imao je samo 25 godina

Holden Trent
Philadelphia Union
28.10.2024.
u 09:45

"Philadelphia Union shrvana je smrću Holdena Trenta. Bio je divan igrač, a još važnije, bio je odani sin, brat, zaručnik i suigrač koji je sve oko sebe činio boljima," objavio je klub u emotivnom oproštaju na svojim službenim kanalima

Američka nogometna liga (MLS) zavijena je u crno nakon iznenadne smrti Holdena Trenta, vratara Philadelphia Uniona koji je preminuo u 26. godini života. Točan uzrok smrti još uvijek nije poznat, no Trent je prije pet dana bio primljen na intenzivnu njegu, samo nekoliko dana nakon završetka regularnog dijela sezone. Njegova smrt zatekla je sve – klub, obitelj, prijatelje, suigrače i navijače.

"Philadelphia Union shrvana je smrću Holdena Trenta. Bio je divan igrač, a još važnije, bio je odani sin, brat, zaručnik i suigrač koji je sve oko sebe činio boljima," objavio je klub u emotivnom oproštaju na svojim službenim kanalima te dodao:

"On je utjelovio pravo značenje odlučnosti, predanosti i ustrajnosti, i jako će nam nedostajati. Izražavamo najveće suosjećanje s njegovom obitelji, zaručnicom i prijateljima."

Trentova obitelj također se oglasila putem društvenih mreža te zahvalila svima na podršci i molitvama. Na utakmici doigravanja druge momčadi Philadelphia Uniona održana je minuta šutnje u njegovu čast, a trener Marlon LeBlanc rekao je da je Trent "otišao kao heroj," donirajući svoje organe kako bi spasio živote drugih.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 1

ZP
Zabranjen pristup
10:57 28.10.2024.

Volio bih da se ljudi iznenadno i neocekovano probude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije