NAKON POBJEDE

Jakirović: 'Nije još gotovo s Kouaom. Vidjet ćemo što će biti'

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 21. kolu Prve HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/49
04.02.2024.
u 19:54

"Znamo da kad je Bane na nivou, da je jedan od najboljih golmana lige. Nije ovo prva takva utakmica, većinu ove sezone nam donosi bodove", rekao je o vrataru Ivanu Baniću trener Gorice, Dinko Jeličić

Dinamo je u 21. kolu Hrvatske nogometne lige na svome terenu svladao Goricu s 2:0. Tako su nakon teškog poraza protiv Lokomotive upisali dvije pobjede i zadržali korak s Hajdukom i Rijekom. Trenutno su na trećem mjestu s dva boda zaostatka za splitskom momčadi i pet bodova zaostatka za bivšim klubom trenera Sergeja Jakirovića.

Strijelci su u dominantnoj predstavi Dinama bili Martin Baturina i Dario Špikić koji je zabio uz pomoć Arijana Ademija samo četiri minute nakon ulaska u igru. Trener Jakirović komentirao je susret.

GALERIJA Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 21. kolu Prve HNL
1/49

"Jako sam zadovoljan kako su momci odigrali. Držali smo se plana, mogli smo zabiti i više od dva gola da Banić nije bio fenomenalan. Pokušali smo promijeniti neke stvari koje u prva dva kola nisu bile dobre i uspjeli smo. Izdominirali smo, uvijek ti na 1:0 može nešto zalutati, ali danas smo bili baš dobri", rekao je Jakirović pa se osvrnuo na transfere:

"Prvo moraju proći liječnički pregled, ali to je sasvim normalno u nogometu. Vidjet ćemo što će biti s Kouaom, to nije još gotovo koliko ja znam. Tražimo još igrače na dvije pozicije. Stoper nam treba. Nećemo uzimati igrače reda radi, samo igrače koji nas mogu pojačati."

VEZANI ČLANCI:

Razočaravajući rezultat Gorice i njihov četvrti poraz u nizu komentirao je trener Dinko Jeličić.

"Nažalost, još jedan poraz. Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi i čestitke mojim momcima koji su dali sve od sebe. Otvorio nas je jedan savršeni prekid i nakon toga smo se morali dodatno otvoriti. Stvorili smo mi neke prilike, jednu i 100 posto, ali kad to protiv Dinama ne iskoristiš imaš to što imaš", rekao je Jeličić.

VEZANI ČLANCI:

"Znamo da kad je Bane na nivou, da je jedan od najboljih golmana lige. Nije ovo prva takva utakmica, većinu ove sezone nam donosi bodove", rekao je o vrataru Ivanu Baniću koji ih je sjajnim reakcijama spasio od još težeg poraza. Zatim se osvrnuo na nadolazeću utakmicu protiv Rijeke:

"Očekujem sasvim jednu drugačiju utakmicu. Rijeka će biti s drugačijim kadrom, pojačali su se još. Neki nam se igrači vraćaju, neki su danas otpali zbog kartona, ali očekujem bitno drugačiju utakmicu od one prije desetak dana."

VIDEO Okupljanje navijača uoči utakmice Osijek - Hajduk

Komentara 1

EJ
ejStef
20:29 04.02.2024.

"Nećemo uzimati igrače reda radi, samo igrače koji nas mogu pojačati."... I to je izjavio Jakirović, a skoro svi dovedeni igraču su došli reda radi, da izgleda kao da uprava nešto radi. Niti jedno pojačanje, sve rezerve i zakrpe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije