ZADOVOLJAN JE

Jakirović otkrio što je s Pjacom i Ademijem pa prokomentirao pojačanje: 'Ne treba odmah očekivati čuda'

Dinamo i Šibenik sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
17.08.2024.
u 07:00

Sustav? Nismo slučajno igrali u tom sustavu. Imamo dosta igrača, koji to mogu igrati, htjeli smo što više igrača u završnici, zato smo tako igrali, da imamo i bolju stabilnost u obrani. To je uvijek jedna od opcija - dodao je Dinamov trener

Nogometaši Dinama s 3:0 su pobijedili Šibenik u 3. kolu HNL-a. Golovima Stefana Ristovskog, Darija Špikića i Sandra Kulenovića aktualni hrvatski prvak produžio je svoj niz bez poraza i s maksimalnih devet bodova osamostalio se na vodećem mjestu na ljestvici. Uvjerljiva je to bila predstava izabranika Sergeja Jakirovića koji nakon utakmice nije krio zadovoljstvo viđenim od strane njegove momčadi.

- Čestitam dečkima na ozbiljnom pristupu, imali smo utakmicu pod kontrolom, visoki posjed s dvije greške u našoj obrani, Šibenik je imao dvije lijepe situacije. Kad smo zabili prvi gol bilo je lakše, spustili su se u blok, igrali smo kroz sredinu, što nije bio plan. No, uspjeli smo sve iskontrolirati, zabili dva gola, imali još šansi, zasluženo pobijedili - rekao je Dinamov trener u uvodu.

Otkrio je i stanje Ademija i Pjace, koji je propustio jučerašnji dvoboj.

Dinamo i Šibenik sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/9

- Ademi je dobio udarac u gležanj, izašao je iz igre da se nešto ne zakomplicira. Pjaca je na treningu dobio udarac u petu, nismo htjeli riskirati. Sustav? Nismo slučajno igrali u tom sustavu. Imamo dosta igrača, koji to mogu igrati, htjeli smo što više igrača u završnici, zato smo tako igrali, da imamo i bolju stabilnost u obrani. To je uvijek jedna od opcija - dodao je Dinamov trener.

Zadovoljan je bio i debitantskim nastupom Juana Cordobe, novoga igrača plavih.

- Sve što smo skautirali on pokazuje. Eksplozivan, brz, dobar udarac, najveća prepreka je jezična barijera, tu se snalazimo. Ne treba odmah očekivati čuda, ali ima moć, bit će nam od pomoći - kazao je Jakirović.

Komentara 2

UK
ukrajina
09:58 17.08.2024.

Najviše mi se svidio pristup igri , stalni pritisak a ne ono zabiješ gol i braniš se !

Avatar Castro
Castro
09:39 17.08.2024.

Bravo Sergej, jednu po jednu, ozbiljan pristup i polako. 💙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije