ROĐENDAN HAJDUKA

Jakobušić: Mi smo svi prolazni, a Hajduk je vječan i živjet će vječno

Split: Ivan Leko novi je trener Hajduka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
13.02.2023.
u 17:51

Prigodan govor uz predsjednika splitskog kluba održao je i trener Ivan Leko. Podsjećamo, momčad je za vikend slavila u Varaždinu te tako prekinula niz od dva poraza. Slijedi im susret s posljednjom Goricom, nekad neugodnim protivnikom koji ih je znao iznenaditi.

Danas je 112. rođendan Hajduka, kojeg je klub proslavio u Hrvatskom domu u Splitu. Tom prilikom održana je i promocija knjige Leksikon Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk. Okupljenima su se obratili predsjednik kluba Lukša Jakobušić, kao i trener Ivan Leko, koji je komentirao aktualnu situaciju u HNL-u. 

- Svim Hajdukovim navijačima, hajdučkom puku od srca čestitam rođendan. Kad vidim ovaj respektabilan skup i ovu knjigu s kojom smo svi živjeli, nama je ovo kulminacija i ne mogu nego biti ponosan i sretan što vas mogu s ovog mjesta pozdraviti. Jutros je bila misa u sv. Ante i onda je župnik počeo s propovijedi: 'Kad se rodim, postajem Hrvat, kad sam se krstio, postao sam kršćanin, a od kad znam za sebe, navijam za Hajduk'. Svi mi koji uđemo u klub, u trenutku dok smo tamo moramo dati sve od sebe, a kad izlazimo, bar fizički jer uvijek ostaje u nama, moramo ga ostaviti u boljem stanju nego što smo ga zatekli. Jer mi smo svi prolazni, a Hajduk je vječan i živjet će vječno - rekao je Jakobušić.

Čestitkama se pridružio i Leko.

- Čestitam rođendan kluba svim njegovim navijačima, svim ljudima koji osjećaju naše boje i naš dres, a takvih je stvarno jako puno. Lijepi je dan da smo ovdje svi zajedno, da s vjerom u dobru i bolju budućnost proslavljamo rođendan našega kluba - izjavio je pa se osvrnuo na pobjedu u Varaždinu (4:1): 

- Bila je za nas jako bitna pobjeda nakon dva poraza. Ne zavaravamo se, znamo da moramo zasukati rukave i još puno raditi, znamo da moraju biti i bolje igre, i obećavamo da ćemo ići punim gasom, kako se kaže 24/7 živjeti, raditi i ginuti da bi Hajduk bio bolji. 

11.02.2023., Varazdin- Utakmica 21. kola Supersport HNL-a izmedju NK Varazdina i HNK Hajduk. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U idućem ligaškom susretu na Poljud im stiže posljednja Gorica

- Oni su trenutno zadnji na ljestvici, ali stanje na ljestvici zavarava, igrali su oni i neke dobre partije, uzeli su Dinamu bod, u zadnjem su kolu protiv Rijeke imali priliku okrenuti utakmicu, tako da ćemo morati biti maksimalno agresivni, fokusirani i disciplinirani da odigramo jednu dobru partiju i pobijedimo - zaključio je Leko. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

Avatar kreky_87
kreky_87
20:32 13.02.2023.

Vi ste prolazni ali dugove koje gomilate ostaju skoro pa vječno! Bagro jedna lažljiva!

FO
forfun
18:39 13.02.2023.

Živjet će vječno u nadi za osvajanje prvenstva

KA
kažemja
00:12 15.02.2023.

Hajduk se nada vječno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije