KATASTROFALNI KIKS

Je li ovo najveća greška sudaca na SP-u? Crnogorski vratar šokiran nakon ovog poteza

Preliminary Round - Montenegro v Chile
Tomasz Markowski/REUTERS
17.01.2023.
u 16:18

Turski sudački par pošteno se osramotio nevjerojatnom odlukom na utakmici Crna Gora - Čile

Zaista nevjerojatan kiks dogodio se turskim sucima Kürşadu Erdoğanu i İbrahimu Özdenizu na svjetskom prvenstvu u rukometu. Čileanski rukometaš Erwin Feuchtmann izveo je sedmerac protiv Crne Gore, nakon što je imao odraz na jednoj nozi, što izvođači redovito rade, no onda nije uputio udarac dok mu je jedna noga bila u zraku. Njome je zakoračio unutar linije sedam metara i zabio gol, koji su suci priznali na opću nevjericu Crnogoraca. 

- Ne znam gdje su suci gledali. Pa imaju samo jedan zadatak kod sedmerca, a to je da gledaju prijestup. Bio je to važan trenutak koji je na kraju mogao odlučiti utakmicu, ali nasreću, mi smo pobijedili. Nevjerojatno. Nisam to vidio nikad u životu - rekao je poslije utakmice crnogorski golman Nikola Simić

Igrač francuskog Toulouse i sam nije mogao vjerovati te se nakon utakmice smijao i zahvalio sucima što su mu priznali pogodak. Crna Gora je slavila protiv Čilea 35:33 i tako se plasirala u drugi krug natjecanja zajedno sa Španjolskom i Iranom kojeg vodi Veselin Vujović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije