Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije varijante

Iznimno bitan igrač plavih je pod velikim upitnikom! Dinamo bi ovako mogao izgledati u Salzburgu

Salzburg: Nogometaši Dinama odradili trening uoči sutrašnje utakmice protiv RB Salzburga
Luka Stanzl/PIXSELL
05.10.2022.
u 08:35

Ovo su dvije opcije koje trener Čačić ima na raspolaganju. vjerojatno će se odlučiti za jedan od ova dva sastava koji smo predstavili u tekstu.

Dosta problema ima Ante Čačić uoči vrlo važne utakmice protiv Salzburga u Red Bull Areni. 

Već je na press konferenciji najavio kako neće igrati Stefan Ristovski jer nije do kraja oporavljen i ništa se ne želi riskirati, dok je pod velikim upitnikom Josip Mišić. Pojedini izvori govore kako će ipak biti spreman, dok drugi kažu kako ni s njim Čačić ne želi ući u veliki rizik kako ga ne bi izgubio na neko duže vrijeme. 

Ostali igrači bi trebali biti spremni i orni za nastup, ali izlaskom Mišića otvara se jedno mjesto u veznom redu kojeg će vjerojatno popuniti Robert Ljubičić što znači da će Bočkaj otići na mjesto lijevog braniča. 

Postoje i dvije varijante u kakvom bi sustavu mogli izaći jer je Čačić za Peru izjavio kako on nije za četvorku u obrani nego ga vidi kao wing backa, pa će plavi u tom slučaju igrati u formaciji 3-5-2: Livaković - Lauritsen, Perić, J.Šutalo - Moharrami, Ademi, Ljubičić, Ivanušec, Bočkaj - Oršić, Petković. 

Ili će ipak zaržati klasnički 4-3-3 sistem: Livaković - Moharrami, Perić, J. Šutalo, Bočkaj - Ljubičić, Ademi, Ivanušec - Špikić, Oršić, Petković. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije