HRVATSKI JUNAK

Jedan detalj otkrio: Sprema se senzacionalan transfer Livakovića u europskog giganta

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.12.2022.
u 15:18

Kamere su snimile trenutak kada je Kahn izvadio mobitel, a navijači Bayerna se šale da je tada pisao Hasanu Salihamidžiću da krene u realizaciju transfera.

Nakon što je obranio tri penala u osmini finala u utakmici Hrvatske protiv Japana, Dominik Livaković i protiv Brazila je na zavidnoj razini. Obranio je nekoliko sigurnih šansi Brazila te Rodrygu skinuo udarac s bijele točke. Livaković se tako prometnuo u jednog od heroja Hrvatske na ovom SP-u.

Čini se da je utrka za Livakovićem već krenula jer je sinoć na tribinama bio Oliver Kahn koji je danas izvrši direktor Bavaraca. Njemački mediji pišu da legendarni vratar nije bio obični gledatelj, nego da je "snimao" hrvatskog vratara.

Kamere su snimile trenutak kada je Kahn izvadio mobitel, a navijači Bayerna se šale da je tada pisao Hasanu Salihamidžiću da krene u realizaciju transfera.

Bayern je potrazi za vratarom jer se Manuel Neuer teško ozlijedio na skijanju i neće biti na terenu do kraja sezone. Stoga bi ga upravo Livaković mogao zamijeniti.

Komentara 12

HE
Herceg56
16:30 10.12.2022.

Ništa čudno,samo me zanima kako vi odma nepišete koliko je zaradio Livaković, koliko dinamo,koliko država...

Avatar vedro jutro
vedro jutro
15:39 10.12.2022.

livaković je jako podcijenjen vratar, podcjenjivao ga je i dalić kad ga je držao više tekmi na klupi, a to je najgore za vratara jer gubi samopouzdanje...srećom pa je kasnije došao pameti i vratio ga gdje mu je mjesto

ST
stefj
17:11 10.12.2022.

Ako ode, mora otići negdje gdje će igrati... A što se tiče podcjenjivanja, nitko ga nije više podcijenio od Dalića kada je stavljao Kalinića na gol umjesto njega ili umjesto Ivušića. Njemu su se pridružili i domaći novinari kojima je isti smetao, a da igra u Hajduku, bio bi neviđen talent, najbolji na svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije