Novi klub u utrci

Jedan od najvećih klubova svijeta želi Gvardiola, odlično će zaraditi i Dinamo

Gvardiol
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
21.12.2022.
u 13:17

Dinamo je prošle godine Leipzigu prodao Gvardiola za 18.8 milijuna eura te će zaraditi i od njegovog idućeg transfera. Dobit će 20 posto od Leipzigove zarade prilikom prodaje.

Sjajne igre Joška Gvardiola na asvjetksom nogometnom prvenstvu nisu propkle nezapaženo kod velikinh svjetksih kluibova. Hrvatski branič i nogometaš RB Leipziga već je na ljeto bio blizu transfera u Chelsea kojim bi postao najskuplji obrambeni igrač svih vremena, a sada si je samo povećao cijenu te se govori o iznosima većim od 100 milijuna eura.

U utrku za Gvardiola uključio se i Real Madrid, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano naglasio je da je Real već nekoliko puta poslao skaute kako bi gledali Gvardiola. Madriđani će ga pokušati dovesti na ljeto, no problem bi im mogao predstavljati Chelsea koji želi riješiti transfer već u siječnju.

- Real Madrid je najveći klub na svijetu. Tko zna, možda ću jednog dana moći ondje igrati. Volio bih to. Modrić mi ne mora ništa govoriti, nije potrebno - znam koliko je posebno biti povezan s Realom - rekao je Hvardiol počektom godine.

Dinamo je prošle godine Leipzigu prodao Gvardiola za 18.8 milijuna eura te će zaraditi i od njegovog idućeg transfera. Dobit će 20 posto od Leipzigove zarade prilikom prodaje.

Komentara 8

Avatar Pandorium
Pandorium
13:32 21.12.2022.

Ovoliko gramatičkih pogrešaka nisam vidio od osnovne škole ... pa zar nema neki lektor koji prije puštanja ovakvog teksta barem provjeri osnove riječi ... facepalm :( :(

Avatar majkuvam
majkuvam
16:47 21.12.2022.

Do ljeta on će po vama promijeniti najmanje dvadesetak klubova...

FR
Franjonjo
16:13 21.12.2022.

Drugi portali javljaju da je Real odustao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije