Blanka Vlašić

Jednako je prepoznaju u Splitu, Rimu, Madridu...

Sportaš godine (1)
Marko Lukunić/Pixsell
29.12.2010.
u 12:12

Najbolja hrvatska sportašica osvojila je sve moguće nagrade ove sezone, a čeka se još priznanje Laureus. Slijede dani treninga, uređivat će novi stan, družit će se s prijateljicama, odlaziti u omiljeni japanski restoran.

Niz pobjeda kakav je imala nastupajući na raznim atletskim mitinzima, europskim i svjetskim prvenstvima, Blanka Vlašić nastavila je i kada je riječ o nagradama. Svaki vikend nova nagrada. Najbolja atletičarka Europe i svijeta, najbolja u Dalmaciji, Hrvatskoj, u izboru Sportskih novosti, u izboru HOO-a... I svaki bi put na dodjelama izmamila uzdahe zbog lijepoga izgleda.

Janičina nasljednica

Blanka Vlašić je trenutačno najpoznatiji hrvatski sportski brend u svijetu. Ono što je nekad bila Janica Kostelić, danas je Blanka Vlašić. Za nju se otimaju svi direktori atletskih mitinga. Gdje god se pojavi, izaziva veliku medijsku pozornost, a na ulicama je prepoznaju ne samo u Splitu i Zagrebu nego i u Madridu, Berlinu, Parizu...

– Nije mi teško nositi se s popularnošću. Još nisam nikad na proslavi odbila fotografirati se s nekim za uspomenu ili podijeliti desetke autograma – rekla je Blanka.

Davor Šuker i Goran Ivanišević u vremenima svoje slave bili su planetarno popularni i njihovu slavu teško je dostići. Nakon bronce nogometaša 1998. godine, za Šukera su znali u svakom kutku svijeta, pa i u Kota Kinabaluu na Borneu.

– Drago mi je što su se moje fotografije našle na službenom kalendaru i čestitkama Svjetskog atletskog saveza. I to mi je veliko priznanje za rad i trud – istaknula je Blanka.

Prekratka romansa

Za sva ta brojna proglašenja Blanka je pažljivo birala odjeću, cipele i nakit.

– Haljine su djelo dizajnerske kuće MAK, cipele su Ledenko, a nakit Kitch – naglasila je Blanka.

Sada kada su završena sva proglašenja, a čeka se još samo hoće li biti najbolja sportašica svijeta u izboru Akademije Laureus početkom ožujka, Blanka će prionuti treninzima, uživati u uređenju novog stana, družiti se s prijateljicama, odlaziti u svoj omiljeni japanski restoran i čekati da se dogodi neka nova ljubav. Posljednja ljubavna romansa trajala je samo jedno ljeto.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:35 30.12.2010.

ali ona nema konkurenciju. i unatoč tome neće skinuti svjetski rekord. jer joj fali ono nešto što je kostadinova imala. a ivica kostelićććć. kak je on samo dobio tolko glasova, i na temelju kojih rezultata?! meni ih je već navrh kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije