Otočni mediji tvrde

Jelavić želi iz Evertona nakon sukoba sa suigračem!

nikica jelavić
express.co.uk
28.11.2012.
u 18:11

Hrvatski se nogometaš navodno već nekoliko puta sukobio s Kevinom Mirallasom i u siječnju će tražiti od kluba da ga proda

Nikica Jelavić želi napustiti Everton! Ovu bombu iz Evertonove svlačionice donosi Daily Express pozivajući se na navodno nezadovoljstvo hrvatskog napadača i njegove konstantne sukobe sa suigračem iz napada, Kevinom Mirallasom.

Express tvrdi da je Jelavić "oprao" belgijskog nogometaša zbog njegove sebičnosti koju je posebno iskazao u nedavnom Merseyside derbiju s Liverpoolom. A zbog svega toga navodno će u siječnju od Evertona zatražiti da ga proda. Među najzainteresiranijima je londonski Arsenal gdje menadžer Arsene Wenger pozorno prati razvoj situacije.

Jelavić je ove sezone za Everton nastupio u 13 utakmica i postigao je pet pogodaka.

Komentara 3

Avatar toxic alien
toxic alien
18:41 28.11.2012.

Mirallas ce radje namjestiti gol svom zemljaku Fellainiju nego Jelavicu. Svaki postignuti gol u premiershipu podize vrijednost igracu barem za pola milijuna funti, a to lukavi Belgijanci znaju. Gledajuci Evertonove utakmice, i ja imam utisak da Jelavica ignoriraju, i to ne samo Mirallas. Jelavic mnogo trci, otkriva se i cesto puta je u odlicnoj poziciji kad Everton napada, ali lopte ne stizu k njemu nego nekom losije postavljenom suigracu. Tesko je reci da li je to namjerno, ali razumijem Jelaviceve frustracije.

DU
Deleted user
22:58 28.11.2012.

toxic. I meni se to cini. Fellaini koji je belgijski veznjak je zabio vise golova nego Jelavic sto govori sve.

KA
kajinx
14:18 29.11.2012.

Još se treba dodati i sebičnog Stevena Naismith. U Rangersu su skupa dali 40 golova, Jelavić 23, a sada igra samo za sebe i naranvno upropaštava odlične Jelavićeve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije