HNL

Jeličić iskritizirao hajdukovca, navijači bijesni: Neukusno, u najmanju ruku

Zagreb: Dea Redžić ugostila Joška Jeličića
Emica Elvedji/PIXSELL
07.08.2024.
u 16:00

Kritika je uvijek OK i dobrodošla. Vrijeđati nekoga na javnoj televiziji je nedopustivo i degutantno. Odmjereniji rječnik se mora koristiti te tako ukazati na limit određenog igrača

Stručni komentator Joško Jeličić vratio se svom poslu, samo ovog puta na drugoj lokaciji. Nakon preranog odlaska s HRT-a zbog ranog ispadanja hrvatske nogometne reprezentacije s Eura, prebacio se na Max Sport gdje će komentirati utakmice HNL-a.

U prvoj emisiji najviše je govorio o Hajduku, a najgore je prošao Fahd Moufi. Naime, Marokanac je protiv Slaven Belupa pokušao iznuditi kazneni udarac, a nakon što je pogledao snimku, inače brutalno iskreni Jeličić je rekao:

"Moufi? Ima nogometni IQ na razini zimske temperature. Ovo što je napravio, to u prosjeku napravi sedam puta po utakmici. Pada... Što da kažem..."

Naravno, ta izjava nije dobro sjela navijačima Hajduka, ali i generalno ljubiteljima hrvatskog nogometa koji su na Facebook stranici HR Nogomet njega iskritizirali:

"Tko mu daje za pravo da tako vrijeđa igrača javno. Takav način kritiziranja igrača i čovjeka govori o njegovoj naravi i njegovom IQ-u. Podrška Moufiju."

"Ok kritiziranje, ali ne razumijem čemu vrijeđanje!? Ovo samo pokazuje tvoj IQ, Joško"

"Neukusno, u najmanju ruku."

"Kritika je uvijek OK i dobrodošla. Vrijeđati nekoga na javnoj televiziji je nedopustivo i degutantno. Odmjereniji rječnik se mora koristiti te tako ukazati na limit određenog igrača."

"Joško Hrvatina, ponižavanje je odraz vlastite slabosti ili malih muda, kako hoćeš."

 

Ključne riječi

Komentara 6

GN
gnoj
20:09 07.08.2024.

Pa šta s ljute na istinu ??

CR
crocro
18:18 07.08.2024.

Pa nije taj tip jedini koji pada. Hajdukovcima je padanje vjerojatno zadaća jer od mngih padova može se dogoditi slabost suca i dosuditi im kazneni udarac. Nema ravnog hajdukovcima u padanju po terenu i traženja slobodnih ili kaznenih odaraca. Drgi klubovi nisu im niti do koljena. Jer ako pobjeda ne ide glatko ili prijeti nezadovoljavajući rezultat onda se treba usredotočiti na padanje, simuliranje i pritisak na suca. Ako ne ide kako je zamišljeno, e onda su krivi suci zbog nekorektnog suđenja, Dinamo, urotnici i da ne nabrajam sve ostale krivce.

DU
Deleted user
17:52 07.08.2024.

josko niswta kontra splita...barem do gospe kad ai ovi shvate da je sezona propala (ako ju ne navuku sa sucima kao sto su poceli)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije