Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KONKURENCIJA

Jelušić: Barem deset cura može do medalje u slalomu

Ana Jelušić
Goran Stanzl
19.02.2010.
u 08:53

U srijedu navečer u Whistler su stigli i Danko Marinelli i Dalibor Šamšal, kao i većina alpske reprezentacije osim Sofije Novoselić.

Nika Fleiss i Ana Jelušić smještene su u apartmanima gdje su i Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić, a Tea Palić i Matea Ferk su smještene u Olimpijskom selu zajedno s ostatkom hrvatske olimpijske delegacije.

Ana Jelušić je izjavila:

- Prvi dan je od dolaska pa imamo odmor; došli smo pogledati kombinacijski slalom da malo vidimo stazu i osjetimo atmosferu i što lakše prebrodimo vremensku razliku.Vidim da je Mancuso uvijek na velikim natjecanjima dobra, Maria Riesch je zasluženo uzela zlato. Konkurencija je velika jer barem deset cura mogu uzeti medalju u slalomu.Vidjet ćemo jesu li dečki u pravu kad kažu da snijeg izgleda kao na Platku, a tamo sam kod kuće.

Prve dojmove iznijela je i Nika Fleiss:

- Gledali smo danas snimku kombinacijskog spusta i ujutro je bilo dosta mračno i grbavo. Danas se borimo s jet legom, a od sutra kreću treninzi; ima još dosta dana do utrke. Svi smo se dobro smjestili i organizirali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije