NOVI TRENER

U Dinamu su se preplašili razgovora Čačića i novinara? Ne vidimo drugi razlog...

Ante Čačić odradio je prvi trenenig s momčadi Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
23.04.2022.
u 08:18

Izgleda da su se u Dinamu preplašili razgovora Čačića i novinara, ne vidimo koji bi drugi razlog bio da su to izbjegli. Tako bar zasad nećemo saznati zašto je Čačić prihvatio privremeni posao, je li ga na to nagovorio Zdravko Mamić, želi li ostati trener i nakon tog privremenog posla...

Nakon što je u četvrtak oko 14 sati Dinamo objavio da će Ante Čačić naslijediti Željka Kopića kao privremeni trener plavih, već isto poslijepodne Čačić je u trenirci na kojoj su bili inicijali AČ održao prvi trening. Jučer je već drugi put vodio svoje igrače u pripremi za nedjeljni susret s Goricom.

Brzo su u Dinamu otisnuli nove inicijale na trenirku novog trenera, ali nije im palo na pamet javnosti predstaviti svog novog-starog stratega. Možda bi se dalo u analima nekakvih klubova i naći podatak da klub nije predstavio novog trenera, no u Dinamu je to bio običaj. Ali sad se od toga odustalo, neće ni danas biti Čačićeva suočavanja s predstavnicima medija, samo će iz Dinama poslati njegove izjave.

Peternacov peti trener

Izgleda da su se u Dinamu preplašili tog razgovora Čačića i novinara, ne vidimo koji bi drugi razlog bio da su to izbjegli. Tako bar zasad nećemo saznati zašto je Čačić prihvatio privremeni posao, je li ga na to nagovorio Zdravko Mamić, želi li ostati trener i nakon tog privremenog posla...

U Dinamu bar nisu morali tiskati inicijale na trenirke članova stručnog stožera, cijeli Kopićev stožer ostao je na okupu što je i logično. Oni dobro poznaju igrače, odnose u svlačionici i najviše će moći pomoći Čačiću. Alen Petenac imao je i zagovornika da on bude privremeni prvi trener. Uostalom, već je stekao iskustva uz prve trenere (Jovićević, Zo. Mamić, Krznar, Kopić i sad Čačić), no nije prošao pa ostaje pomoćnik.

Čačić treba “probuditi” momčad nakon poraza od Hajduka, iako to ne bi smjelo biti teško jer valjda i sami igrači znaju da im je dogorjelo do noktiju u borbi za naslov prvaka. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će složiti momčad za taj svoj prvi povratnički susret i traženje pobjede nad nezgodnom Goricom uvijek motiviranog Samira Toplaka. Zasad samo možemo nagađati kako će Čačić posložiti svoje plave figure.

Najveća enigma je pitanje što će napraviti s Brunom Petkovićem. Jasno je da Petković ne igra kako je nekoć igrao kada je zasluženo zbog dobrih igara u Dinamu postao udarna špica reprezentacije. Danas je daleko od toga i sad Čačić treba vidjeti što s njim dalje.

Čarobni štapić za Petka?

Sigurno je da Dinamo ne želi izgubiti Petkovića, pa je na Čačiću ili da ga nekim čarobnim štapićem hitno vrati, iako sumnjamo da je to moguće u tako kratkom vremenu, ili da jednostavno na teren pošalje one koji su u boljoj formi. Mahir Emreli pokazuje puno više želje, a i kvalitetan je (još ne kao nekad Petković), Andrić je, kad god bi igrao, igrao dobro i učinkovito i nepravedno je što je premalo igrao, a Jurić čeka priliku.

Čačić ne može puno promijentii ni sustav igre jer ga je Kopić već dovoljno promijenio, pa Čačić samo treba odlučiti za koji će se sustav opredijeliti i potom postaviti prave figure na prave pozicije.

>> Pogledajte i video

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
23:00 23.04.2022.

Ne boji se Dinamo novinarskih pitanja - već Čačićevih odgovora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije