Srušio Borussiju (D)

Hrvatu ovo nije uspjelo 12 godina: Brekalov gol iz drugog kuta otkriva nešto nevjerojatno

Stuttgart - Borussia D.
Foto: Reuters
1/3
18.11.2017.
u 10:00

Bio je to prvi pogodak nekog Hrvata u dresu Stuttgarta u Bundesligi od 2005. godine kad je to uspjelo Zvonimiru Soldi.

Bivši dinamovac Josip Brekalo (19) junak je Stuttgartova domaćeg trijumfa protiv Borussije Dortmund u 12. kolu jer je zabio pobjednički pogodak u 51. minuti.

Pojavila se i nova snimka tog gola koja otkriva kako je Brekalo prvo prevario svoga čuvara, a onda sjajno pogodio jer je lopta prošla kroz noge Borussijinom igraču i vrataru te završila u mreži. 

Ujedno, bio je to prvi pogodak nekog Hrvata u dresu Stuttgarta u Bundesligi od 2005. godine kad je to uspjelo Zvonimiru Soldi.

Mladi napadač Hrvatske u Stuttgartu je na posudbi iz Wolfsburga, a ovo mu je bio prvi gol u Bundesligi. U igru je ušao na poluvremenu.

Inače, domaćine je u vodstvo doveo Akolo u petoj minuti. Borussia je izjednačila u sudačkoj nadoknadi preko Philippa nakon što je Schürrle promašio jedanaesterac.

Stuttgart - Borussia D.
1/9

Bayern je vodeći sa 26 bodova i utakmicom manje, Borussija (D) je treća i ima 20 bodova dok je Stuttgart jedanaesti sa 16 bodova. 

Komentara 6

BU
Bubalamala
10:20 18.11.2017.

Prvo je slomio kičmu čuvaru i onda dupli tunel za 2:1 pobjedu Stuttgarta !

Avatar Verum
Verum
10:46 18.11.2017.

slika i prilika hrvatskog novinarsta,nadrobiti toliko bedastoca bez imalo znanja o temi. svaki mjesec se u bundesligi bira "gol mjeseca",aj kvazi novinaru proguglaj malo po netu pa mi javi tko je u bundesligi postigao gol mjeseca veljace 2017 ???

MI
mirko0410
12:56 18.11.2017.

Koliko senzacionalizma, dečko je zabil gol svaka čast ali uz puno sreče i to je prava istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije