HAS poslao prijavu za dvoranski EP u Parizu

Joško Vlašić: Blanka se neće prijaviti u posljednji trenutak

\'Split.22.02.2011. U Foayeru splitskog HNK dodjeljenja priznanja grada sportasima i sportskim djelatnicima i trenerima za 2010 godinu. Blanka i Josko Vlasic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.02.2011.
u 09:14

Krajnji je rok za prijavu petak, a s obzirom na to da je Blanka u treningu, mogla bi bez problema nastupiti i još osvojiti medalju

Siniša Ergotić, direktor Hrvatskog atletskog saveza, prijavio je osmero atletičara i atletičarki za dvoransko prvenstvo Europe koje će se od 4. do 6. ožujka održati u Parizu.

Na popisu su Nedžad Mulabegović (kugla), Jurica Grabušić (60 m prepone), Dario Horvat (60 m), Tomislav Popek (vis), Ana Šimić (vis), Sandra Parlov (60 m), Anita Banović (400 m) i Andrea Ivančević (60 m prepone).

Budući da je krajnji rok za prijavu 25. veljače, možda se u posljednji trenutak prijavi i Blanka Vlašić. U treningu je, a s obzirom na to da je konkurencija prilično siromašna, ne bi bila isključena ni medalja.

– Znam da bi mnogi htjeli da Blanka nastupi, ali odluka je davno donesena i nećemo ići u Pariz – istaknuo je Joško Vlašić.

Da ipak još malo razmislite, Blanka je u treningu, ne bi bio problem da skače...

– Ne, nema teorije. To bi bilo neozbiljno – zaključio je Joško.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije