NEHUMANI UVJETI

Juniori igrali na 40 stupnjeva i po gorućem suncu! Mladom igraču zvali hitnu

Bjelovar: Utakmica juniora GNK Dinamo - Mladost Ždralovi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
17.08.2024.
u 10:10

"Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti van, a ne igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja", rekao je trener gostiju Mario Kos

Nova sezona juniorskog nogometnog prvenstva Hrvatske započela je utakmicom između Dinama i Mladosti iz Ždralova. Susret je igran u petak na stadionu Maksimir gdje se kasnije igrala utakmica trećega kola Hrvatske nogometne lige između Dinama i Šibenika u kojoj su plavi izvrsnom igrom došli do još jedne visoke pobjede (3:0). 

Sjajan su rezultat postigli i plavi juniori. Pod vodstvom trenera Ronalda Šiklića slavili su nad svojim protivnicima rezultatom 3:1. Među strijelce su se upisali Tomas Baković u 14. minuti, Mislav Ćutuk u 35. minuti i Petar Andrić u 54. minuti. Počasni pogodak je za gostujuću momčad zabio Petar Ivančan u 74. minuti.

Bjelovar: Utakmica juniora GNK Dinamo - Mladost Ždralovi
1/6

Specifičnost ovoga susreta bilo je vrijeme kada se on održao. Stavljen je na raspored u 11 sati. Temperatura na stadionu dosezala je i 40 stupnjeva Celzijevih. Portal Bjelovar.live prenosi da su ovakvi teški uvjeti loše utjecali na gostujućeg igrača i U-18 reprezentativca Luku Rešetara (18) kojem je nakon utakmice pozlilo toliko da mu je trebala hitna pomoć.

"Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti van, a ne igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja. Odigrali smo iznenađujuće dobro. Čestitam mojim igračima na herojski odigranoj utakmici. Mi smo stvarali prilike, dok je Dinamo svoje malobrojne prilike realizirao. Jednostavno, nismo smjeli ugroziti Dinamo, ali to je neka druga priča. Ponavljam još jednom, odigrali smo herojsku utakmicu i na tome čestitam igračima", rekao je trener gostiju Mario Kos.

Komentara 1

TR
Trnjan
13:02 17.08.2024.

Smeta vam vručina, sunce, suci valjda vam samo ne smeta nedostatak intelekta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije