PRVE REAKCIJE MODRIH

Jurčić: Pofajtat ćemo se s Ajaxom za treće mjesto

Kruno Jurčić
Goran Stanzl/Pixsell
27.09.2011.
u 22:45

Puno vremena sam proveo s igračima da ih opustim, ali nije uspjelo. Ovo je škola koju moramo platiti, ovo je dobra škola, mi iz ovakvih utakmica učimo.

Ovo je bila 100. utakmica Lyona u Ligi prvaka.

- Za rutinu treba steći iskustvo, a kroz rutinu onda i iskazati kvalitetu koju posjedujemo. Dečki su se maksimalno potrošili, čestitam im. Idemo dalje, pokušati osvojiti maksimalni broj bodova. - dodao je Kruno u izjavi za Novu TV koja je radila prijenos susreta iz Lyona.

Badelj se ozlijedio, krenuo je Jurčić s bržim igračima, ušli su Tomečak i Šimunić. Kasnije i Ante Rukavina.

- Ušli smo u Ligu prvaka da igramo što bolji nogomet, što časnije prezentiramo našu zamlju i klub. Sad se s Ajaxom idemo pofajtat za to treće mjesto - dodao je Jurčić.

Domagoj Vida bio je među najboljim Dinamovcima.

- Tužan sam nakon ovog rezultta, izgubili sm, ali dali smo sve od sebe. Još smo malo zeleni, fali nam da igramo Ligu prvaka često.  Glavu gore, idemo dalje trenirati, čekat šansu protiv Ajaxa - veli Vida.

Komentara 94

OB
-obrisani-
23:01 27.09.2011.

ti si zelen i glup,igrači su dobri samo si ti problem sa svojim tkzv filozofiranjem i kao fol pametnim postavama i kreiranjem igrača po terenu a gluuup si ko kuuuur.......c

Avatar vaha
vaha
23:09 27.09.2011.

dajte maknite tog idiota iz medija da ga vise ne vidimo - sta je taj napravil iz ove momcadi koju ima - veli, dosli smo u lp malo ucit - to si ti dosal ucit kretenu, i to na najskupljoj momcadi dinama u zadnjih 20 godina.....

GU
Gustavo
10:57 29.09.2011.

Treba dovest Mourinha sad kad dobije nogu u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije