Demantirao Mamića

Jurčić: S autoritetom nemam problema

\'18.10.2011., Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 3. kola skupine D Lige prvaka, GNK Dinamo - Ajax. Krunoslav Jurcic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.11.2011.
u 20:00

Dojam je da u Maksimiru svi jedva čekaju da godina završi. Koliko god je Zdravko Mamić rekao da je statistički najbolja, očito je došlo do općeg zamora materijala. Pa onda ni igrači više ne slušaju gazdu i trenera, bar tako tvrdi gazda.

– Ne mogu komentirati što je Zdravko rekao, nema smisla. Onda opet izlaze drugi naslovi – nije želio govoriti o toj temi trener plavih.

Pa osjećate li da gubite autoritet u momčadi?

– Postoji samo autoritet znanja, vjeruju li igrači da nešto kvalitetno radimo, osvajamo li bodove, onda postoji autoritet. A takav je autoritet jedini u nogometu i ja ga imam.

Cijeli tekst pročitajte u Večernjem listu u četvrtak...

Ključne riječi

Komentara 4

CR
Cromaniac
22:21 30.11.2011.

Jurčić: S autoritetom nemam problema zato jer ga uopće nemam.

MA
mastif
23:09 30.11.2011.

vjerujem da taj čovjek misli da uopće nema nikakvih problema....on nikad nije vidio problem..

OB
-obrisani-
02:07 01.12.2011.

**************************************************** BESPLATNI PAROVI a ponekad i ANALIZE. POSJETITE NAS. Skoro svaki dan postavljamo listiće i sve što morate jest posjetiti nas. Gotovo uvijek parovi će biti najavljeni, ponekad sat ili više sati prije postavljanja, a ponekad čak i dan ranije.e. Nema pretplate, stiskanja reklama ili sličnoga. Posjetite: http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ ****************************************************

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije