IZJAVE Vugrinec je uništio Dinamove snove o rekordu

Jurčić: Utakmica se, na žalost, pretvorila u hakl

25.05.2009.
u 00:31

Iako je na kraju uprskao, Kruni Jurčiću taj poraz ne treba uzeti za zlo. On je šampionski trener i jedna sitna brljotina ne može naškoditi njegovu remek-djelu. Kruno je pobjeđivao kad je bilo najpotrebnije. To mu je bio prvi poraz u 14. nastupu na Dinamovoj klupi, a sinoć je Vugrinec uništio i snove o rekordu, proljeću bez primljenoga pogotka kod kuće.

Zoran Mamić:
To je upozorenje uoči Splita


Dinamo je pravi šampion, čulo se s razglasa, ali poraz u utakmici sa Zagrebom ipak je zabolio.
- Razlog ovog poraza je emotivno pražnjenje momčadi. Pristup je bio dobar, imali smo i veliku želju, ali nismo imali koncentracije u završnici. Ovo je upozorenje uoči Splita - rekao je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić.
Andrija Kramarić, 18-godišnji napadač večeras je prvi put istrčao pod reflektore stadiona u Maksimiru. Bio je to tužan debi. - Šteta, neću se po rezultatu moći sjećati svog prvog nastupa. Tužan sam, ali i ponosan jer sam odigrao prve minute za Dinamo.
Milan Badelj također je bio nesretan. - Žao mi je što smo sezonu domaćih utakmica ovako završili.

- Prizemljenje obično dobro dođe i očekujem da će se ovaj poraz pozitivno manifestirati kod mojih igrača - kazao je odlučno Kruno Jurčić.

Priznaje da mu je taj nokaut ipak teško pao...

- Ne volim gubiti, ni na treningu ni na običnom haklu. A ova se utakmica, na moju žalost, pretvorila baš u hakl. Ja sam pristalica ozbiljnijega pristupa...

Što je zakočilo Dinamove igrače?

- Negdje smo morali puknuti jer je na mojim igračima dva-tri mjeseca bio strahovit pritisak. No, ni to nije razlog da nemamo koncentraciju u završnici ili u zaustavljanju Zagrebovih kontri - zaključio je Jurčić, dodavši kako je 18-godišnji Andrej Kramarić trebao debitirati u boljemu trenutku, no kako je s nekoliko poteza ipak bljesnuo njegov talent.

Zagrebov strateg Luka Pavlović ostvario je najveću pobjedu u karijeri. Oduševljeno je čestitao igračima na fanatičnom pristupu, izdržljivosti, snazi, svemu što je nedostajalo na gostovanjima u Šibeniku i Koprivnici...

- Utakmicu smo počeli s tri juniora, jedan je ušao naknadno. Zamislite Dinamo s tri juniora u prvih jedanaest! - kazao je Pavlović, drugi trener nakon Vučevića (Hajduk, 8. kolo), koji je u ovoj sezoni svladao Dinamo u Maksimiru.

Prema Jurčićevim riječima, Bišćan je bio pošteđen zbog lakše ozljede gležnja, a Robert Kovač zamijenjen je preventivno, zbog novih/starih problema s aduktorom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije