OLIVER PROGNOZIRA

Kahn: Favoriti su Španjolska, Brazil, Njemačka...

Oliver Kahn
Reuters
20.04.2010.
u 21:59

Bivši legendarni vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Oliver Kahn ponudio je svoje viđenje ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

- Kada sve zbrojite i oduzmete, favoriti su uvijek isti. To su Španjolska, Brazil, Italija, Francuska, Njemačka također. Forma koju reprezentacije pokazuju u pripremama za Mundijal ne znači baš ništa kada dođe vrijeme za završni turnir. Svaki Mundijal je posebna priča. Uvijek je važno tko se dobro prilagodio na klimu i ostale uvjete na natjecanju. Vrlo je teško predvidjeti što bi se moglo dogoditi – kaže Kahn, koji je u mirovinu otišao prije dvije godine.

Zanimljivo je da englesku reprezentaciju nije spomenuo među favoritima Svejtskog prvenstva, no, zato tu vidi svoje Nijemce.

- Osobno smatram da je Njemačka na istoj razini kao i ostale najbolje reprezentacije. Njemačka može pobijediti Brazi lili Španjolsku. Njihov nedavni poraz od Argentine 1-0 nije me pokolebao u takvom stavu. Uvijek se sjetim 2002. godine, kada smo se jedva plasirali na Svjetsko prvenstvo kroz dodatne kvalifikacije, a nisamo baš briljirali niti u pripremnim utakmicama. No, na Mundijalu te godine smo igrali u finalu – izjavio je Kahn.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:07 20.04.2010.

Kahn ne k***aj... Ak njem .udje u polufinale ,to ce biti sve...Uvijek lupetsa.Tak si reka i za EP u Austriji...i sta je bilo...??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije