KOLEGE

Kakva čast za dinamovca, oduševio je legendu Real Madrida

Dinamo
Foto: RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/PIXSELL
1/5
25.04.2019.
u 16:48

Ove godine u svim natjecanjima Livaković je za Dinamo odigrao 29 utakmica i primio 16 golova. Iker je u Realu igrao od 1999. pa sve do 2015. godine kada je otišao u Porto

Dominik Livaković sjajno brani ove sezone za Dinamo, a i u reprezentaciji  je bio stalni izbor za drugog vratara iza Lovre Kalinića.  Ipak, bivši vratar Hajduka, a sadašnji Aston Ville, pao je u formi i Zadranin bi mogao postati prvi vratar vatrenih. 

Odlične predstave nisu prošle nezapaženo ni kod velikih klubova, ali Livaković bi trebao ostati u Dinamu još najmanje godinu dana. Osim ako prodaju ne ubrza 'poguranac' Iker Casillas, bivši vratar Real Madrida, a sada Porta.

- Ove sam godine pratio Dominika Livakovića. Igra za Dinamo Zagreb. 24 godine. Zanimljiv golman - napisao je Casillas na Twitteru. 

Ove godine u svim natjecanjima Livaković je za Dinamo odigrao 29 utakmica i primio 16 golova.

Iker je u Realu igrao od 1999. pa sve do 2015. godine kada je otišao u Porto. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 5

Avatar petrolio
petrolio
10:53 26.04.2019.

glavno da je nama prvi golman repke panj kalinić...

DU
Deleted user
21:17 25.04.2019.

Mamić namistija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije