I TO NA STADIONU

Kamere sve snimile: Pijani nogometaši uhvaćeni u vrućem klinču s četiri djevojke

13.08.2021.
u 09:34

Nogometaši su ostavili mobilne telefone kako netko ne bi snimio orgije. No, na jednu stvar su zaboravili - nadzorne kamere koje su snimile sve, od odnosa do trčanja golih nogometaša. Razuzdana grupa na stadion je došla iza ponoći, a ostala sve do pet.

Skandal potresa norveški klub Brann nakon što je 12 nogometaša ovoga kluba snimljeno kako se seksa s djevojkama koje su doveli na stadion.

Sve je počelo vrlo pristojno kada su igrači organizirali večeru za momčad i upoznavanje s nogometašima koji su tek stigli u klub. Međutim, društvo je malo pretjeralo s alkoholom pa je nekome palo na pamet da bi bilo dobro skoknuti do stadiona.

Tada je skupina od 12 nogometaša pozvala četiri djevojke od 20-ak godina. Na stadionu su popustile sve granice jer su neki nogometaši imali odnose s djevojkama, trčali su goli po travnjaku i simulirali slavljenje golova.

Nogometaši su prije toga ostavili mobilne telefone kako netko ne bi snimio orgije. No, na jednu stvar su zaboravili - nadzorne kamere koje su snimile sve, od odnosa do trčanja golih nogometaša. Razuzdana grupa na stadion je došla iza ponoći, a ostala sve do pet.

Da stvar bude gora, Brann je u norveškom prvenstvu koje je već u punom zamahu na posljednjem mjestu i slijedi mu grčevit borba za ostanak. No, sudeći po prvim izjavama, klub neće kazniti nestašne nogometaše.

- Razgovarali smo s igračima, ispričali su se jer znaju da su prekršili pravila. Mislim da većina ljudi misli da im je kazna to što javnost sada zna što su napravili. Sada se moramo koncentrirati na važnu utakmicu u nedjelju - rekla je generalna menadžerica kluba Vibeke Johannesen.

>> Pogledajte veliki razgovor s Goranom Ivaniševićem

Ključne riječi

Komentara 9

BE
berija
10:29 13.08.2021.

Opa, kad heteroseksualci razmjenjuju nježnosti na zatvorenom mjestu, to je strašno, kad LGBTIQPNS to rade na mjestu gdje ima i djece, sve je u redu? Naprijed, Korčulo! Svaka čast klubu! Malo besramno ali prirodno ponašanje mladih, zdravih muškaraca i žena ne treba kažnjavati. Upozoriti na pristojnost, to da. Objavljivati snimke? Psihopat to može učiniti, psihički zdrava osoba ne.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:35 13.08.2021.

Ajme pa zar to nisu skandikakavci najbolji najpristojniji najkulturniji najpametniji narod na svijetu sve naj naj naj su oni pa kako su sada mogli imati seksualne odnose na stadionu???

ZP
Zabranjen pristup
00:02 14.08.2021.

Pa to kao zupanijska liga,njih 12 a 4 dame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije