Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROJATNI RASTANAK

Kaneko odlazi iz Dinama? Na Maksimiru su ga htjeli zadržati, evo gdje je ispao problem

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
20.06.2024.
u 12:06

Želio je ostati u Europi, no njegov klub nije htio spustiti cijenu. Najviše će se pamtiti njegovi nastupi krajem prve polusezone u kojoj je Dinamu svojim asistencijama omogućio ostanak blizu rivala za titulu, kao i pogodak Real Betisu.

Prema navođenju talijanskog stručnjaka za transfere Lorenza Leporea Takuro Kaneko napustit će Dinamo ovo ljeto. 

Iako su i Japanac i Dinamo zadovoljni jedni drugim i žele nastaviti suradnju, Kanekov matični klub Hokkaido Consadole Sapporo, iz kojeg je prošlo ljeto stigao u Dinamo, nije prihvatio Dinamove ponude.

Dinamo je dugo pokušavao sniziti otkupnu klauzulu Japanca, no njegov klub ostao je čvrsto pri svom stavu. Kaneko je za Dinamo ove sezone odigrao 41 utakmicu, te je pritom zabio pet pogotka i asistirao još šest. Najviše će se pamtiti njegovi nastupi krajem prve polusezone u kojoj je Dinamu svojim asistencijama omogućio ostanak blizu rivala za titulu, kao i pogodak Real Betisu.

Kaneko je izrazio želju za ostankom u Europi, zbog toga je uostalom i došao u Dinamo, a gdje će nastaviti karijeru to tek treba vidjeti.

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
1/24
Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
13:10 20.06.2024.

Sada će se pokazati da li je ova uprava sposobna za išta. Sve do sada su bile prazne priče o puno PRa, sada treba nešto i napraviti.. Bojim se da će biti još gore nego pod Vlatkicom i dedicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije