UOČI PRIPREMA

Iz Hajduka otkrili: Kalinić igra za 1 euro mjesečno. Doveden je da bude džoker s klupe

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
03.01.2024.
u 18:10

"Češljamo tržište za beka. Ta je pozicija deficitarna i vani i svugdje. To svi traže", rekao je Mislav Karoglan o poziciji za koju Hajduk još uvijek nema definitivno rješenje

Uoči odlaska na zimske pripreme trener Hajduka, Mislav Karoglan, okupio je momčad bijelih na Poljudu. Među njima su i dva nova lica. Mađar Laszlo Kleinheisler stigao je na posudbu iz Panathinaikosa, a vratio im se i napadač Nikola Kalinić. Sve je komentirao trener Karoglan.

"Za sada smo doveli Laszla, vratili smo Prpića s posudbe u Radomlju i s tim sam prezadovoljan. Nikola Kalinić je već ranije komuniciran. On ima iza sebe četiri tjedna rada s Veršićem. U ovom trenutku je u dobrom stanju. Malo ćemo ga adaptirati da ne krenemo prežestoko, ali vjerujem da će već u drugom ili trećem tjednu ići punom snagom", rekao je Karoglan pa se osvrnuo na ulogu povratnika Kalinića.

GALERIJA Ugovor je potpisan. Nikola Kalinić se i službeno vratio na Poljud

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
1/5

"Doveli smo ga da bude, dok se ne spremi, džoker s klupe. Hoće li i startati, to ovisi o njemu, ali i o meni. Češljamo tržište za beka. Ta je pozicija deficitarna i vani i svugdje. To svi traže. Ne bih želio da to bude nekakva popuna, radije bih se onda pokrio s ovim što imamo", kazao je trener.

VEZANI ČLANCI:

"Kažu da treninzi pripadaju treneru, utakmice igrača. Prebitne su mi pripreme. Čekaju nas dvije jake utakmice na startu prvenstva, tako da moramo odmah biti spremni. Idemo odmah s nogometnim dijelom, bazični dio smo odradili u individualnom programu", rekao je pa zaključio:

"Prije svega želim momcima zdravlje jer je to ono prvo. Prostora za napredak ima u svim fazama igre, koliko god obrana bila glorificirana, moramo bolje stiskati neke stvari, faza napada svako može biti bolja i nisam zadovoljan tranzicijom, ona nam nije dobra."

Kalinićev povratak komentirao je i sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličius te otkrio zanimljivu informaciju o napadačevoj plaći. "Što se tiče financija, to je bilo najlakše u tri godine što sam u Hajduku. Dogovorili smo 1 euro njegove plaće. On želi pomoći Hajduku i osvojiti naslov, to je jedini motiv zbog kojega se vratio", rekao je Nikoličius.

VIDEO Jakirović: Došao je novi igrač, s dvojicom raskidamo ugovore. Želimo dovesti Brekala i Hoxhu

Komentara 9

Avatar barba_barba
barba_barba
19:49 03.01.2024.

Kalinić je garancija neuspjeha, nepotrebni akcionizam

Avatar southman
southman
19:12 03.01.2024.

Čak i u Barci bi dobio.više !

BS
Blue_shirt
21:33 03.01.2024.

Hajduk je krenuo jako u 2024, svaki radni dan jedan potpis... je da igrača koja su potpisali imaju skupa 65 godina... A nisu oni krivi sto je ugasen turnir 4 kafica, a ovima je obecano da ce jos igrat... Kaze trener da traze lijevog beka, nebi me cudilo da sutra potpisu vujovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije