OBJAVILI S POLJUDA

Kalinić se i službeno vratio na Poljud! Poznato je kada bi mogao početi igrati

Kalinić potpisao novi ugovor
Foto: Hajduk
1/5
03.01.2024.
u 16:52

Nikola Kalinić je igračku karijeru započeo u Hajduku iz kojeg je 2009. godine otišao u Blackburn za sedam milijuna eura. Nakon toga je igrao za mnoge strane klubove, između ostalog Atletico Madrid, Romu i Milan

Nakon istekao ugovora krajem srpnja prošle godine i više mjeseci pauze, na Poljud se vratio Nikola Kalinić (35). Napadač će u srijedu započeti pripreme s ostatkom momčadi. Kako navode na službenim stranicama kluba, potpisao je novi ugovor koji vrijedi do kraja ove sezone.

U studenom prošle godine, trener Mislav Karoglan i sportski direktor Mindaugas Nikoličius zaključili su da će prije pridruživanja ostatku momčadi Hajduka odraditi individualne treninge. Aleksandar Trajkovski prepustio mu je dres s brojem 9.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Kalinić potpisao novi ugovor
1/50

Prvi povratak Kalinića u Hajduk bio je u veljači 2022. godine kada je došao iz Hellas Verone bez odštete. Od svog povratka upisao je 32 nastupa, od toga 13 od prve minute. Zabio je osam golova uz tri asistencije, a pogotke je okrunio golom protiv Dinama prošle sezone.

VEZANI ČLANCI:

Kalinićevi počeci bili su u Hajduku iz kojeg je 2009. godine otišao u Blackburn za sedam milijuna eura. Nakon toga je igrao za mnoge strane klubove, između ostalog Atletico Madrid, Romu i Milan. U dresu reprezentacije nastupio je 32 puta i zabio 15 golova.

VIDEO Jakirović: Došao je novi igrač, s dvojicom raskidamo ugovore. Želimo dovesti Brekala i Hoxhu

Komentara 4

TO
Tomi0713
17:27 03.01.2024.

Tooo. Super potez za Dinamo

KP
Karlovacko pivo
17:44 03.01.2024.

Jeli to onaj što nije htjeo ući na teren pred kraj utakmice pozdrav od Dalića

Avatar Moodleen
Moodleen
18:56 03.01.2024.

Ko je taj kalinić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije