NAKON KUPA

Karoglan: Težak teren, u drugom poluvremenu nismo bili ozbiljni

Mladost Ždralovi i Hajduk sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
08.11.2022.
u 18:14

Trener Hajduka nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svoje momčadi na gostovanju u Ždralovima. Bivši nogometaš Splita mogao je zabiti za domaćine i dovesti ih u nezgodnu situaciju. Susret je pratio i trener Slaven Belupa Zoran Zekić, idući protivnik Splićana u HNL-u.

Hajduk je na novoizgrađenom bjelovarskom stadionu slavio nad ekipom Mladosti iz Ždralova s 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Hrvatskog kupa

Domaćini su im, međutim, pokazali zube, nisu se predavali ni nakon golova Jana Mlakara i Darija Melnjaka u prvom dijelu. Dobili su kazneni udarac s kojim su mogli smanjiti zaostatak, ali bivši igrač RNK Splita i Cibalije Ivan Baraban nije ga realizirao. 

Trener hajdukovaca Mislav Karoglan iskreno je prokomentirao nastup svoje momčadi. Nisu, kaže, bili ozbiljni u nastavku. 

08.11.2022., gradski stadion, Bjelovar - SuperSport Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK Mladost Zdralovi - HNK Hajduk. Rene Ljuboja,Stipe Biuk Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija

- Teško je bilo pripremati susret, nemaš informacije. Korektan domaćin, ali težak teren. Mislim da smo prvo poluvrijeme bili dovoljno dobri, ozbiljni, što ne mogu reći za drugo poluvrijeme. Ne mogu ne biti iskren i reći da čim maknemo papučicu s gasa da to ne izgleda dobro. Veseli me da smo odmorili par igrača i da su igrali Pukštas i Prpić i još neki mladi, s njima sam zadovoljan i to je najbitnije - rekao je. 

Nogometaši Hajduka za četiri dana gostuju kod Slaven Belupa, a dvoboj protiv Ždralova pratio je i Zoran Zekić, trener Farmaceuta.

- Zekić je bio tu? Gleda on nas svaki vikend, mislim da ova utakmica neće previše značiti. Kup je varljiv, bitno je da se regeneriramo i da budemo pravi u subotu. Težak teren, prošle sezone tamo nismo pobijedili. Moramo se dobro spremiti i analizirati. Tamo je uvijek teško, ali momci su maksimalno motivirani i ja vjerujem u samo dobre stvari - zaključio je Karoglan. 

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije