FOTO

Emotivnom objavom Kaštelani se oprostili od oca Marka Livaje: 'Teško je uopće zamisliti turnir bez njegovog prisustva'

Facebook
29.08.2022.
u 15:21

Posljednji ispraćaj i pokop Milana Livaje bit će u utorak, 30. kolovoza u 17 sati na mjesnom groblju Svih Svetih u Boruću u Kaštel Lukšiću.

Marko Livaja doživio je veliku tragediju i izgubio oca koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu

Milan Livaja poginuo je u 57. godini života, njegov sin je ipak odlučio ostati u Osijeku te kao kapetan pomoći svojoj ekipi da odigra derbi u Gradskom vrtu. 

Stranica turnira 'Prvenstvo svita na male branke iz Kaštel Lukšića' na Facebook stranici emotivno se oprostila od tate Milana.

- Jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača turnira svih vremena! Čovjek čiji se potezi i dan danas prepričavaju, koji je uveo neke nove standarde i dimenzije na poziciji golmana i izvodio 'štipalice' prije svih, osvojio sve živo na male branke i u više navrata uspješno branio titule, o čijem se partnerstvu sa bratom po balunu Pikolom još uvijek priča u superlativu jutros nas je prerano napustio. Teško je uopće zamisliti turnir bez njegovog prisustva i onog zaraznog osmijeha kojim je svaku večer ispunjavao Lukšićku arenu. Bez njegovih savjeta sa tribine koji su često bili spasonosni pojedinim ekipama koje bi se pogubile i počele srljati. Bez komentara i analiza, podbadanja i zafrkancije ove uvijek raspoložene ikone. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a našem dragom Livome, Bog neka daruje mir i pokoj vječni. Počivao u miru Božjem - napisali su u objavi. 

Jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača turnira svih vremena! Čovjek čiji se potezi i dan danas prepričavaju, koji je...

Objavljuje Prvenstvo svita na male branke K.LukšićNedjelja, 28. kolovoza 2022.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Komentara 10

DU
Deleted user
15:30 29.08.2022.

Dali se itko zapitao kako je čovjek kojeg je Livajin otac unesrećio vozeći u krivom smjeru?

Avatar Hazl113
Hazl113
15:35 29.08.2022.

Zašto se ne objavljuju nazali alkohola u krvi.

MT
makan tahi
15:40 29.08.2022.

i nitko ne žali pravu žrtvu, vozaća auta u koji se zabio motorista koji je vozio u suprotnom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije