RIJEKA ČEKA ZADAR

Kek: Moramo neke stvari napraviti bolje da budemo stabilan klub

matjaz kek (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
18.10.2013.
u 20:13

– Sigurno je da me smeta što su igrači ozlijeđeni. Ima stvari koje se mogu napraviti bolje, da postanemo zaista stabilan klub. Ali znate da i ja volim preuzeti odgovornost. Ja moram biti samokritičan – rekao je Kek.

Rijeka će u 13. kolu Prve HNL na Kantridi igrati protiv Zadra. Trener Riječana Matjaž Kek zadovoljan je odrađenim u reprezentativnoj stanci te najavljuje kako njegova momčad protiv Zadrana nema pravo na kiks.

– Dolazi nam ekipa koja u četiri utakmice gotovo nije primila gol. Pred nama je utakmica u kojoj će se tražiti angažman i agresivnost, sa što manje tehničkih pogrešaka. Mi jesmo favoriti, ali neće oni sami leći ni slučajno. Uz pomoć navijača želimo napraviti dobar posao. Uz krilaticu koji svi volimo spomenuti - 'Krepat ma ne molat' – ali na svim segmentima – rekao je Kek.

Rijeka će biti oslabljena jer ne igraju Knežević i Boras.


– Sigurno je da me smeta što su igrači ozlijeđeni. Ima stvari koje se mogu napraviti bolje, da postanemo zaista stabilan klub. Ali znate da i ja volim preuzeti odgovornost. Ja moram biti samokritičan. Možda smo mi pogriješili u treningu?! Ali prvo treba objektivno ocijeniti ono što čovjek sam radi. Ja samo želim puno odgovornosti i puno komunikacije – rekao je Kek te zaključio:

– Igrači su ti koji su doveli klub do ove razine. Oni su visoko postavili letvicu. Zato od njih tražim dodatni napor. Nema opuštanja, nema spavanja, svaku sekundu treba željeti biti što bolji.

Utakmica Rijeke i Zadra igra se u subotu od 15 sati.

>> Andrej Kramarić zabio osam golova u najvećoj pobjedi Rijeke!

>>  Kek nakon poraza: Dinamo 1 zasluženo je pobijedio Dinamo 3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije