RIJEKA ČEKA BETIS

Kek: Sve ćemo učiniti da se priča o nogometu

matjaz kek,portal
Goran Kovačić/PIXSELL
02.10.2013.
u 19:33

– Prema mojem mišljenju, igramo protiv najbolje momčadi u našoj skupini – kaže nam slovenski strateg na klupi bijelih Matjaž Kek.

Dim, baklje, nasilje, strah! Vjerujemo i želimo da je sve to sada iza nas, da se danas od 19 sati (Arenasport 1) samo nogomet vraća na Kantridu. Ulaznica nema, Matjaž Kek i njegovi nogometaši imaju veliki apetit. Dolazi Real, nije madridski, ali i ovaj andaluzijski je dobar, jak, ugledan i opasan. Sedmoplasirani sastav Primere Real Betis stiže pod hridi Kantride.

Hajduk je bio jako dobar

– Momčad koja kroz natjecanje u španjolskoj Primeri dođe do Europe mora biti kvalitetna, mora biti vrhunska. Prema mojem mišljenju igramo protiv najbolje momčadi u našoj skupini – kaže nam slovenski strateg na klupi bijelih Matjaž Kek.

Rijeka ima samo jedan poraz ove sezone (Vitoria Guimaraes). Hajduk je u subotu stvorio puno problema i bio blizu pobjede.

– Osjeća se umor, ritam je jak. U pojedinim razdobljima igre protiv Hajduka vezni su igrači stajali malo dalje od igrača. No umor me ne zanima, suparnik je izazovan, a igrači moraju uživati u Europskoj ligi. Pa ne igraju je svaki dan.

Betis je na početku skupine I remizirao s Lyonom, ali ima dvije lijepe pobjede u prvenstvu Španjolske. Protiv Valencije i odličnog Villarreala.

– Imamo problema kada nam s druge strane stoji agresivna momčad koja je spremna 'potući se'. Vjerujem da će nas i Betis stisnuti u smislu da stoje blizu nas, da budu čvrsti. No oni znaju i igrati pa nas čeka po meni najteži suparnik ove sezone – pun je hvale o suparniku Kek.

Igrat će provjerene snage

Izbor igrača sužen je zbog ozljeda (Zlomislić, Jugović, Cesarec...) već nekoliko tjedana. Hoće li biti promjena?

– Nemamo što puno mijenjati. Nema tu puno mogućnosti za velike rotacije iako nas tri dana nakon Betisa čeka utakmica protiv Dinama – dodaje Kek.

Andrej Kramarić došao je u statusu osjetnog pojačanja, a dvije zadnje utakmice nije igrao.

– Kramarić je igrao dvije utakmice, u Koprivnici i u Guimaraesu. Onda su došli protivnici protiv kojih smo koristili neke druge igrače. Krstanović je najprije u Puli donio preokret, a kada je ušao u igru protiv Hajduka, stvorili smo tri šanse. Ali Kramarić je jako interesantan – zaključio je Kek i dodao:

– Želim da opet na Kantridi bude fešta, mi ćemo se pobrinuti da se priča samo o nogometu.

>> Jarni: Betis protiv Rijeke može biti u problemima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije