Nevjerojatna optužba za kriminal:

KK Zadar za američkog igrača plaćao istodobno smještaj na tri lokacije?!

Foto: Frane Šarić
1/5
07.07.2022.
u 13:30

Od Rubeša direktno prozvani bivši direktor Željko Žilavac je to tada objasnio čuvanjem smještaja za igrače KK Zadra kad se vrate s priprema, no DORH je nakon prošle konferencije za novinare otvorio istragu

Nevjerojatna optužbe za kriminal u KK Zadru! Američki igrač Kevon Haris u isto vrijeme bio je navodno zaveden na tri adrese, i to u jednom zadarskom hotelu, u jednom zadarskom stanu i jednom hotelu na pripremama kluba u Poreču?

I KK Zadar odnosno zadarski porezni obveznici su sve to platili? Predsjednik NO Ante Rubeša tvrdi da jest, a ispred novinara je izvadio i dresove KK Zadra s brojem 1 i brojem 2 na kojima su prezime Plenković i ime Kolinda, te se tijekom konferencije za novinare u više navrata obrušio na one koji su uništili KK Zadar, te istodobno najavio i renesansnu KK Zadra i povratak na staze slave.

Predsjednik NO Ante Rubeša iz HDZ-u oporbene Akcije mladih u niz navrata je već sazivao novinare i odlazio u DORH optužujući bivše uprave za kriminal, a prije nekoliko tjedana objavio je da su u isto vrijeme brojni košarkaši KK Zadra bili zavedeni i u jednom hotelu u Zadru i na pripremama u Poreču.

Foto: Frane Šarić

Od Rubeša direktno prozvani bivši direktor Željko Žilavac je to tada objasnio čuvanjem smještaja za igrače KK Zadra kad se vrate s priprema, no DORH je nakon prošle konferencije za novinare otvorio istragu. U četvrtak u podne Rubeša je pak iznio nevjerojatne podatke i WhatsApp korespodenciju bivšeg šefa marketinga KK Zadra i igrača KK Zadra Kevona Harisa iz koje se vidi, kako je rekao Rubeša, da je američkom igraču istodobno plaćan smjestaj na tri lokacije.

- U hotelu je igrač bio od 27.kolovoza do 14.rujna, od 03. rujna da 09.rujna je bio u Poreču, a između 01. rujna i 08.listopada je bio i u tom privatnom stanu. Imam krucijalni dokaz kriminala u KK Zadru. Konkretno sam našao sve u ugovoru samo jednog igrača, a ostale nek istraže u DORH-u. Kako je moguće da je igrač bio u isto vrijeme na istom mjestu i da je za to placeno na desetke tisuća kuna. Neka DORH istraž i- pozvao je Rubeša.

Za dresove KK Zadra Kolinda i Plenković Rubeša je rekao da ih je našao u klubu.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
Crash2422
14:07 07.07.2022.

Sanader je mala maca za Plenki-Moona

JE
jezovnik
18:32 07.07.2022.

a neš ti velikog kriminala, ovo je sitno kokošarenje, mislio sam da je višestuki smještaj plaćan godinu dana, a radi se samo o par dana preklapanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije