NI U TOP 10

Kladionice nakon ždrijeba ne vjeruju vatrenima: Tako se podcjenjivalo i prije Rusije

Doha: Lothar Matthaus izvukao Hrvatsku u skupinu F
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 23:15

Ako biste uložili stotinu kuna da će Hrvatska osvojiti SP u Kataru i to se obistini, obogatili biste se za oko 5000 kuna.

Kladionice su postavile Hrvatsku na 11. mjesto favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru ove godine i zanimljivo je da se nakon ždrijeba situacija u tom smislu nije promijenila.

Naime, vjerojatnost da će vatreni otići do kraja tek je na 2,4 posto i kad biste uložili sto kuna na takav scenarij, zaradili biste oko 5000 kuna.

Brazil je pak na prvom mjestu, kao što je bio i prije ždrijeba. Ali, sad kad su ga kuglice spojile sa Srbijom, Švicarskom i Kamerunom, koeficijent se spustio sa 6,5 na pet. Jer, skupina s kojom se Brazil križa u osmini finala jest ona u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Iza južnoameričkog giganta su kao glavni favoriti Engleska, Francuska, Argentina, Španjolska... Belgija je osma, Maroko 26., a Kanada 29. Ali, sve to će se još podosta promijeniti u narednih gotovo osam mjeseci.

 

Komentara 1

Avatar xilandar
xilandar
05:28 02.04.2022.

Daleko je ova hrvatska od one iz Rusije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije