Austrijski mediji

Kleine Zeitung Zanoškom posvetio stranicu i pol

Tom Zanoški (1)
MarkoLukunić/Pixsell
14.12.2012.
u 16:47

Austrijski novinari čude se da se Medveščak odrekao takvoga igrača, a prenose da je vjerojatni razlog sukob s trenerom

I austrijski mediji posvetili su popriličan prostor dolasku Tomija Zanoškog u Klagenfurt. U Kleine Zeitungu tekst je izašao na čak stranicu i pol. Pišu da je KAC napravio odličan potez jer su doveli solidno pojačanje, a istodobno i oslabili velikog rivala. Austrijski novinari čude se da se Medveščak odrekao takvoga igrača, a prenose da je vjerojatni razlog sukob s trenerom. Također, podsjetili su da je Zanoški igrač koji voli tučnjavu, a da je prošle sezone nekoliko puta bio u sukobu i s igračima KAC-a. Kleine Zeitung upozorava i na nelogičnost pravila lige koja dopuštaju da se transferi igrača mogu realizirati do sredine sezone, odnosno do 15. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blafra1
17:26 14.12.2012.

U ovoj Hrvatskoj i sama pomisao na uspjeh pojedinca ili ekipe je hereza,samo su političari bogomdana vrsta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije