U AUSTRALIJI

Kobna nesreća na stazi: Poginuo Sean Edwards

sean edwards
Pixsell
15.10.2013.
u 18:53

Automobil u kojem se nalazio Edwards zbog prevelike se brzine zabio u zaštitni zid, a zatim izgorio. Edwards je preminuo, dok je vozač u bolnici i životno ugrožen.

Sean Edwards, 26-godišnji profesionalni vozač u Porsche Superkupu, preminuo je jutros nakon nesreće na trkalištu u Australiji. Sin bivšeg vozača formule 1 Guya Edwardsa u kobnoj vožnji bio je suvozač te je davao privatnu poduku iz vožnje.

Automobil u kojem se nalazio Edwards zbog prevelike se brzine zabio u zaštitni zid, a zatim izgorio. Edwards je preminuo, dok je vozač u bolnici i životno je ugrožen.

Obitelj i djevojka Laura, za koju se Sean zaručio ovog ljeta, zamolili su sve za privatnost.

Inače, Edwards je glumio i u filmu "Rush" u kojem je bio kaskader za mnoge vratolomije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije