OPORAVAK IVICE KOSTELIĆA

'Koljeno odlično reagira na vježbe i napore'

Ivica Kostelić
Michael Palijan/VLM
16.12.2009.
u 19:00

Nakon što je sinoć stigao u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Daruvarskih toplica, naš najbolji skijaš Ivica Kostelić već je danas započeo s terapijama i vježbama kako bi oporavio operirano koljeno.

Prema riječima njegova liječnika dr. Božidara Egića, rukovoditelja odjela  za  dijagnostiku  i  rehabilitaciju sportskih ozljeda, koljeno je u odličnom  stanju,  dobro  reagira  na  vježbe  i terapiju te će se postupno pojačavati  vježbe  kako  bi  oporavak  bio  što  uspješniji.

Ivica kaže da planira  prvi  trening  odraditi 31. prosinca, a datum prvoga natjecanja će
ovisiti  o  stanju  koljena,  bolovima  i  snazi  noge  za napore kojima je izložena na trkama. Inače, u hotelu Termal Daruvarskih toplica Ivica je već gotovo  domaćin  i  ondje  ga  svi  vole.  Nije zahtjevan, samozatajan je i odlično  se uklapa među ostale. Kao pacijent kod dr. Egića je dobio odlične ocjene.  Liječnik  kaže da predano odrađuje sve vježbe i terapije.

-Najčešće želi  raditi  i  više, tako da ga nekada moramo i usporavati. No, prošao je
već  toliko  priprema i rehabilitacija tako da i sam najbolje osjeti koliko kojih  vježba  mora  odraditi  i koliko može podnijeti-kaže dr. Egić, dok i ostali  fizioterapeuti  imaju  samo  riječi  hvale za najboljega hrvatskoga skijaša.  

U  Daruvarskim  toplicama,  za  koje Ivica tvrdi da pružaju vrlo stručnu   i   kvalitetnu   uslugu,  Kostelić  bi  trebao  boraviti  do  23. prosinca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije