OLIMPIJADA MLADIH

Košarkaši srebrni, kiksao motkaš Horvat, favorit za zlato

'19.07.2010.,Osijek - Ivan Horvat, juniorski rekorder Hrvatske u skoku s motkom, clan Atletskog kluba Slavonija-Zito iz Osijeka Photo:Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
23.08.2010.
u 22:19

Četvorica hrvatskih 17-godišnjaka osvojila su srebrnu medalju na košarkaškom turniru (igra se tri na tri) Olimpijskih igara mladih u Singapuru.

Od Ramljaka, Buovca, Grubišića i Krstanovića bolji su bili jedino Srbi. Premda je od svih naših sportaša imao najveće izglede za medalju, skakač s motkom Ivan Horvat nije uspio.

Mladi je Osječanin ušao u finale s najboljim rezultatom (5.26), ali je na kraju uspio preskočiti za njega slabih 4,70 metara. Sa 12,54 metara zadarska troskokašica Ines Ikić bila je peta, 10 centimetara kraća od bronce.

Valentina Pereglin na 10 metara u zračnom pištolju bila je 12. Na istom natjecanju Bjeloruskinja Faminik zbog stresa se onesvijestila, ali se brzo oporavila. (db)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije