I u finskoj si sami plaćaju

Košir: Skijaši će morati financirati savez Pavlek: Naši ne moraju razmišljati o novcu

\'23.01.2010, Hahnenkamm, KitzbŸhel, AUT, FIS Worldcup Alpin Ski, 70. Hahnenkammrennen Abfahrt, im Bild Andrej Sporn, SLO,  Foto: nph ( nordphoto ) D. Scharinger\'
Pixsell
24.09.2011.
u 19:26

- Jasno je da se u malim savezima javljaju financijski problemi, jer skijanje je izrazito skup sport - kaže Pavlek.

Ivica Kostelić o novcu ne mora brinuti, iza njega stoji sposoban menadžer Vedran Pavlek koji studiozno brine o tome da najboljem skijašu svijeta ne nedostaje ni ptičjeg mlijeka. Nekoliko kilometara sjeverno, u Sloveniji, zemlji gdje se djeca rađaju "sa smučkama", grcaju u problemima. Naravno, nedostaje im novac.

– Alpski odbor donio je odluku da bi skijaši trebali sami uplatiti po pet tisuća eura te tako zakrpali budžet za treninge uoči početka sezone – objasnio nam je Jure Košir, donedavni predsjednik Alpskog odbora i zbora Skijaškog saveza Slovenije.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 4

DA
dario2612
19:39 24.09.2011.

ne moraju brinuti o novcu, jer jednostavno novca nema, šalim se, ajd bar negdje da imamo sposobne ljude koji znaju i mogu stvoriti normalno okruženje

HM
hm12345
19:49 24.09.2011.

Kostelić ne mora brinut io novcu jer ga on jedini i donosi u blagajnu Saveza. Da nema Kostelića, taj Savez bi grcao u problemima. Pa najbolje da Savez čiji je skijaš osvojio veliki i dva mala globusa ima problema s novcima. Dokle god je Ivica na takvoj vrhunskoj razini, bit će i sponzora. A kad on ode, pitanje je gdje će ih Pavlek naći.

DU
duda9
12:47 15.12.2013.

Sigurno neće kod vas on je sposoban čovjek i dobar organizator tako da to njemu neće biti problem.Pavlek je legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije