Skijanje

Kostelić 13. u veleslalomu u Beaver Creeku, Ligety slavio

Ivica Kostelić
Croski.hr
02.12.2012.
u 22:40

S ovih 20 bodova Ivica ima 91 bod i nalazi se na 19. mjestu u ukupnom poretku

U drugom veleslalom sezone održanom u Beaver Creeku, Ivica Kostelić osvojio je 13. mjesto što mu je bio drugi najbolji plasman u sedam ovosezonskih utrka Svjetskog kupa. Bolje je prošao jedino u Leviju u slalomu gdje je bio osmi, dok je u prvom veleslalomu u Soldenu bio 14. S ovih 20 bodova Ivica ima 91 bod i nalazi se na 19. mjestu u ukupnom poretku u kojem uvjerljivo vodi Norvežanin Svindal sa 400 bodova ispred Ligetyja (320).

Današnji veleslalomski pobjednik Ted Ligety bio je brži od Ivice za tri sekunde i 65 stotinki, a fenomenalni Amerikanac za sobom je ostavio drugoplasiranog Austrijanca Hirschera, svojeg najvećeg veleslalomskog rivala, za sekundu i 76 stotinki.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:44 03.12.2012.

Ivica, samo ti polako ali sigurno naprijed!

TA
tapiros
12:14 03.12.2012.

Ivici svaka čast za sve, ali ova sezona je katastrofa! I Svindal i Ligety mogu biti među 3 u 3 discipline, a Ivica jedino u slalomu i one dvije kombinacije. Plus sve to baš je u slalomu najveća konkurencija, a Myhrer u životnoj formi. Ne razumijem kako Ivica kroz tolike godine treniranja nije uspio postati top 10 veleslalomaš??? Ok ima on i tu dobrih rezultata, no ukupno nije top 10. Ne može se više jednom disciplinom osvojiti globus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije