OPERACIJA KOLJENA

Kostelić operiran, Sljeme mu opasno visi

Ivica Kostelić
Antonio Bronić/VLM
13.12.2009.
u 13:06

Slijedite svoje snove, reklamni je slogan koji se na televiziji vrtio u nedjelju ujutro, no glavni akter reklame Ivica Kostelić imao je u tim trenucima najgoru noćnu moru sportaša - ležao je na operacijskom stolu.

Umjesto da se žičarom vozi na start veleslaloma u Val d'Isereu, profesori Claud Muller i Werner Muller u klinici Bruderholz u Baselu odstranjivali su dio prednjeg roga medijalnog meniska u njegovom desnom koljenu. Prije nego što su ga pustili kući, u otpusnom pismu ubilježili su kako "postoji dobra garanciju za kvalitetnu rehabilitaciju i uspješno vrhunsko skijanje sljedećih pet godina".

Ivek bi Daruvarom trebao trčati već sljedeći vikend, a Božić provesti na snijegu! Ohrabrujuće su to vijesti, no zagrebačka utrke je prvih dana siječnja, velika je enigma hoće li se njegovo ime naći na startnoj listi.

- Teško je procijeniti što bi njegov eventualni izostanak značio za posjećenost utrke. Sigurno je da će on biti gore s Janicom, da će Kostelići učiniti baš sve, no svjesni smo da to može imati utjecaj. Šteta da mu se to baš sada dogodilo, kazao je glasnogovornik ski "repke" Nenad Eror.

Hrvatski skijaši ovih su dana u rubrici "van forme", a nastupe djevojake prate novinski naslovi koji sadržavaju "razočarale". Tajming pred Svjetski kup u Zagrebu (3. i 6. siječnja) koji stoji oko 25 milijuna kuna nije idealan.

Jasno, utrke se ne organiziraju zbog naših pulena, već imidža grada i sportskog turizma, no navijači su gladni uspjeha. Ako već neće moći najbolji, na glavu će se morati baciti Ana, Nika, Natko i Dalibor i - spasiti stvar.

Ključne riječi

Komentara 1

BP
bpz
21:12 13.12.2009.

Majstore, cijela Hrvatska ti drži fige. Imat ćemo medalju na Olimpijskim igrama. Ti si najbolji!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije