BUNDESLIGA

Kovač s Eintrachtom upisao novu pobjedu, zabio Ante Rebić

Niko Kovač
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
05.02.2017.
u 19:54

Konačni rezultat postavio je Rebić u 83. minuti nakon dodavanja Meiera s desne strane.

Eintracht, klub kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, svladao je Darmstadt s 2:0 u posljednjem susretu 19. kola Bundeslige, a u strijelce se upisao Ante Rebić.

Eintracht se pred svojim navijačima dugo mučio protiv posljednje momčadi, a bunker gostiju slomio je Makoto Hasabe golom iz kaznenog udarca u 74. minuti. Konačni rezultat postavio je Rebić u 83. minuti nakon dodavanja Meiera s desne strane.

Na ljestvici vodi Bayern sa 46 bodova, RB Leipzig ima četiri boda manje, a Eintracht se probio na treće mjesto sa 35 bodova. Četvrta je Borussija Dortmund sa 34 boda koliko ima i Hoffenheim na petom mjestu.

>> United protiv aktualnog prvaka nastavio niz bez poraza

Rezultati by SofaScore

Komentara 4

CR
crodijaspora
20:35 05.02.2017.

Bravo za braću Kovač. Odličan Ante.Ako ga Niko ne vrati u život neće niko.Ima max povjerenje trenera

RI
rikavac
22:18 05.02.2017.

Kovac nije valjao za repku nisu igraci naucili na njemacki mentalitet treninga i ponasanja ali valja nam elektricar.

AK
ante kolorante
02:15 06.02.2017.

naravno da korumpirani strucnjaci iz HNS nisu prepoznali mladi talent i kukavico maknuli naj bolji potencial HR prerano...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije