SJAJAN GOL

Kovačić demolirao Chelsea: 'Jeftino su ga prodali, a sad je deklasirao dvojac vrijedan 237 milijuna'

Premier League - Chelsea v Manchester City
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
19.08.2024.
u 10:27

"Kovačić je predriblao Caiceda i Fernandeza te sjajno zabio Chelseaju. Napomenimo da ga je upravo Chelsea prošle godine pustio za samo 29 milijuna eura", piše ESPN

Engleski prvak Manchester City uvjerljivo je krenuo u novu sezonu Premier lige i peti uzastopni naslov. U prvome je kolu pobijedio Chelsea rezultatom 2:0. Prvi je pogodak na utakmici zabio norveški napadač Erling Haaland u 18. minuti susreta. Konačan je rezultat postavio hrvatski reprezentativne veznjak Mateo Kovačić u 84. minuti.

Kovačić je na centru igrališta prsima primio izbijenu loptu i iskontrolirao ju. Zatim je potegnuo munjeviti naprad prema golu londonske momčadi. Dvojica igrača plavih su ga pokušala zaostaviti, ali nisu imali uspjeha. Zatim je s dvadesetak metara snažno zapucao i zabio za potvrdu pobjede šampionske momčadi. Snimku pogodtka možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili
Premier League - Chelsea v Manchester City
1/19

Kovačić je tijekom ljeta 2023. godine u City stigao upravo iz Chelsaeja za 29 milijuna eura, što nije golem iznos prema mjerilima najjače lige na svijetu. Dakako, klub iz Londona nije mogao predvidjeti da će im godinu kasnije zabiti ovakav gol, no poražavajuća činjenica jest da su igrače koji su ga trebali zaustaviti platili 237 milijuna eura. Enzo Fernandez je došao iz Benfice za 121 milijun, a Moises Caicedo iz Brightona za 116 milijuna eura. Sve su sa zanimaljem popratile i društvene mreže.

"Kovačić je predriblao Caiceda i Fernandeza te sjajno zabio Chelseaju. Napomenimo da ga je upravo Chelsea prošle godine pustio za samo 29 milijuna eura, dok je u isto vrijeme doveo spomenutu dvojicu za 237 milijuna eura", piše EPSN u svojoj obrani na X-u. Mnogi se pitaju kako li je samo vlasnicima nekada velikog kluba gledati kako novac polako, ali sigurno odlazi u nepovrat.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Komentara 1

Avatar Fra Brne
Fra Brne
10:45 19.08.2024.

S tim Kovačićem nikad nemres bit siguran, il je najbolji il najgori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije