U NIZOZEMSKOJ

Ajax kiksao već u drugom kolu; Ivanušecov Feyenoord upisao sjajnu pobjedu

Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v AEK Athens
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
18.08.2024.
u 21:35

Na vrhu prvenstvene ljestvice su PSV Eindhoven, Fortuna, Groningen i AZ Alkmaar sa po šest bodova. Feyenoord ima četiri boda, dok Ajax ima samo tri

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šutalo odigrao je čitav susret za Ajax koji je u 2. kolu nizozemskog prvenstva izgubio na gostovanju kod NAC-a u Bredi sa 1-2 (0-0).

NAC je poveo golom Garbetta (58), Hatto (63) je ubrzo poravnao na 1-1 da bi Van der Bergh (90+1) početkom sudačke nadoknade osigurao slavlje domaćim navijačima. Jakov Medić ostao je na klupi Ajaxa koji je ostao na tri boda, koliko sada ima i NAC.

Luka Ivanušec igrao je od 73. minute za Feyenoord u 5-1 (1-0) gostujućoj pobjedi kod PEC-a u Zwolleu. Kada je naš reprezentativac ušao već je bilo 5-0 za sastav iz Rotterdama koji sada ima četiri boda, dok je PEC i dalje bez bodova. Na vrhu su PSV Eindhoven, Fortuna, Groningen i AZ Alkmaar sa po šest bodova.

VIDEO Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije